fb

Χονγκ Κόνγκ σε ξενοδοχείο 5*, εξωτική Μπανγκόκ και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Σιγκαπούρη! | Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2024

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2099€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι στην Ασία του Ειρηνικού, σε τρεις διαφορετικούς μεταξύ τους προορισμούς που ξεχωρίζουν καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μας από το εντυπωσιακό Χονγκ Κονγκ, με τους τεράστιους ουρανοξύστες που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται και ως η “Νέα Υόρκη της Ασίας”. Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου μοιάζει με σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψουμε τις πολλές αντιθέσεις της, εκεί που ο ντόπιος πολιτισμός, με τον δυτικό τρόπο ζωής και τα επώνυμα καταστήματα συνδυάζονται άψογα!

Συνεχίζουμε με την Ταϊλάνδη, το «Κόσμημα της Ασίας», και την πρωτεύουσά της, την Μπανγκόκ. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη, θα θαυμάσουμε από κοντά τους λαμπρούς ναούς της και τα επιβλητικά παλάτια της, αλλά θα έχουμε και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να την εξερευνήσουμε με τους δικούς μας ρυθμούς.

Το ταξίδι μας θα ολοκληρωθεί στη Σιγκαπούρη, το οικονομικό κέντρο της ΝΑ Ασίας. Εδώ θα θαυμάσουμε μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της «Πόλης του Λιονταριού». Η Σιγκαπούρη προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό, συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Ένα ξεχωριστό κράμα πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της Σιγκαπούρης. Κι εμείς, θα τη γνωρίσουμε μέσα από πλήρη ξενάγηση αλλά και ελεύθερο χρόνο, που θα μας αποκαλύψει τα πολλά, γοητευτικά της πρόσωπα…

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινάει από τη «Νέα Υόρκη της Ανατολής», το Χονγκ Κονγκ, όπου θα αφιερώσουμε δύο διανυκτερεύσεις για να ανακαλύψουμε τις εκπλήξεις που κρύβει η πόλη, μέσα από περιήγηση. Θα περάσουμε το υποθαλάσσιο τούνελ για την πρωτεύουσα Βικτόρια. Θα σταθούμε στον ομώνυμο λόφο με την πανοραμική θέα των ουρανοξυστών του νησιού και του λιμανιού του. Θα κάνουμε στάση στην ακτή Αμπερντίν και στην ακτή Ρέπαλς, με τον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα και μορφές της κινέζικης μυθολογίας.

Αναχωρούμε με πτήση για την Μπανγκόκ, όπου θα περάσουμε 4 διανυκτερεύσεις για να έχουμε αρκετό χρόνο να ανακαλύψουμε τις ομορφιές που επιφυλάσσει η εκπληκτική αυτή πόλη. Η επόμενη πτήση θα μας φέρει στη Σιγκαπούρη, τη μαγευτική πόλη όπου θα μείνουμε τέσσερις νύχτες και θα περάσουμε την πιο αξέχαστη Παραμονή Πρωτοχρονιάς της ζωής μας. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη, θα επισκεφτούμε τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος, τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, τη συνοικία των Ινδών με τις μεθυστικές μυρωδιές, τη συνοικία των Κινέζων και το ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα.

Γεμάτοι πολύχρωμες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής…

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα ταξίδι άρτια σχεδιασμένο, με πλούσιες παροχές, επισκέψεις και ξεναγήσεις, αλλά και με αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψετε το Χονγκ Κονγκ, την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη με τους δικούς σας ρυθμούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές πτήσεις με Swiss και Lufthansa.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Χονγκ Κονγκ, την πόλη των συναρπαστικών αντιθέσεων.
  • Στο Χονγκ Κονγκ η διαμονή μας είναι σε ξενοδοχείο 5*. Στη Σιγκαπούρη και στην Μπανγκόκ ξενοδοχείο 4*
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ για να έχουμε τον χρόνο να εξερευνήσουμε τη συγκλονιστική αυτή πόλη. 
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη παρά το υψηλό κόστος διαμονής, για να απολαύσουμε μία από τις πιο συναρπαστικές αλλά και ακριβές πόλεις του κόσμου.
  • Ξενάγηση πόλης με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη για να γνωρίσουμε από κοντά μία από τις πιο δυναμικές μεγαλουπόλεις της νοτιοανατολικής Ασίας.
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη!
  • Ανεβαίνουμε στην κορυφή Victoria Peak για μια πανοραμική θέα στο μαγευτικό λιμάνι του Χονγκ Κονγκ.
  • Ξενάγηση πόλης στην Μπανγκόκ και επίσκεψη στο βασιλικό παλάτι με τοπικό ελληνόφωνο αντιπρόσωπο.
  • Επίσκεψη στον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο στο Χονγκ Κονγκ, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα
  • Επίσκεψη στον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες στη Σιγκαπούρη, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Χονγκ Κονγκ.

2η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη στο ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας τόπος, όπου το παρελθόν έχει διεισδύσει αρμονικά στο παρόν. Ξύλινες βάρκες-βαπορέτα λικνίζονται στα νερά του λιμανιού πλάι σε υπερωκεάνια, φθαρμένα σπίτια δίπλα σε υπερσύγχρονους ουρανοξύστες, παραμελημένα δρομάκια πίσω από πολυτελή ξενοδοχεία. Ουσιαστικά, αυτό είναι το πιο συγκλονιστικό χαρακτηριστικό της πόλης. Η παράλληλη συνύπαρξη διαφορετικών φαινομενικά στοιχείων και ο συνδυασμός του εξωτικού με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα υπάρχουν ουρανοξύστες. Ιστορικά τραμ διασχίζουν τους δρόμους, ενώ κάτω από το έδαφος λειτουργεί ένα από τα πιο προηγμένα μετρό του κόσμου. Στο Χονγκ Κονγκ βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο, αλλά οι ζωντανές υπαίθριες αγορές δεν παύουν να σφύζουν από ζωή και υπάρχουν σε κάθε σημείο της πόλης. Έτσι, το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει την παράδοση μιας κινεζικής πόλης δίχως να χάνει τις "δυτικού τύπου" ανέσεις.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ (ξενάγηση)

Το Χονγκ Κονγκ, το "λιμάνι των αρωμάτων", η "Νέα Υόρκη της Ανατολής", συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου. Ένα καλειδοσκόπιο όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός με τη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε Βρετανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επεστράφη στην Κίνα. Στο πλαίσιο "ένα κράτος, δύο συστήματα" παραμένει ένας συναρπαστικός τουριστικός πόλος, σαν μια "Τσάιναταουν", η μεγαλύτερη του κόσμου.

Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε το υποθαλάσσιο τούνελ για την πρωτεύουσα Βικτόρια. Θα σταθούμε στο λόφο Βικτόρια με την πανοραμική θέα των ουρανοξυστών του νησιού και του λιμανιού του. Το Χονγκ Κονγκ είναι στα πόδια μας, η Καουλούν απέναντί μας. Στη συνέχεια  θα κάνουμε στάση στην ακτή Αμπερντίν και στην ακτή Ρέπαλς, με τον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα και μορφές της κινέζικης μυθολογίας. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε κάτω από την κόκκινη γέφυρα της καλοτυχίας, να χαϊδέψετε τον θεό του πλούτου με ένα χαρτονόμισμα στο χέρι, όπως κάνουν εδώ όλοι οι προληπτικοί Ασιάτες επισκέπτες. Το βράδυ σάς προτείνουμε ένα ποτό στο μπαρ του υπέροχου ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

 Πρωινό στο ξενοδοχείο, check-out και χρόνος ελεύθερος πριν αποχαιρετήσουμε ένα από τα πιο μεθυστικά, πολύβουα, πολύχρωμα μέρη του κόσμου. Περπατήστε στην εμπορική λεωφόρο Νάθαν Ρόουντ, κάντε μια βόλτα στην προκυμαία με τη συναρπαστική θέα των ουρανοξυστών, όπου δεσπόζει ο "Πύργος του Διεθνούς Εμπορίου", παρατηρείστε στο περίφημο πάρκο της Καουλούν  τα ροζ φλαμίνγκος στη μικρή λίμνη τους, ή τον κήπο με τις πεταλούδες.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση με προορισμό την Μπανγκόκ.

Άφιξη στην πόλη των «αγγέλων». Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ξενάγηση πόλης, Βασιλικό παλάτι

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου.

Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη.

Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η-7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – πτήση για ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας την Μπανγκόκ και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση μας για τον επόμενο συναρπαστικό προορισμό μας: τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο αναπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο.

Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί - με μήκος 37 περίπου χλμ. από την ανατολική μέχρι τη δυτική του άκρη και πλάτος 22 χλμ. - και άλλες 58 νησίδες, που βρίσκονται κάτω από τη νότια Μαλαϊκή χερσόνησο. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα 58 νησιά είναι τα Παλάου Τεκόνγκ και Παλάου Ουμπίν, στα βορειοδυτικά, και το νησί Μπλακάνγκ Μάτι στα νότια. Η συνολική έκταση του κρατιδίου ανέρχεται σε 692,7 τ. χλμ. (ειδικότερα η νήσος Σιγκαπούρη έχει έκταση 544 τ. χλμ.) και ο πληθυσμός του το 2002 εκτιμήθηκε στους 4.452.732 κατοίκους.

Το νησί της Σιγκαπούρης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου της Μαλάκας. Το κρατίδιο χωρίζεται από τη Μαλαισία, που περιβάλλει τις βόρειες ακτές του κράτους της Σιγκαπούρης, με το στενό πορθμό Τζοχόρ. Μια οδική αρτηρία και μια σιδηροδρομική γραμμή, που είναι χτισμένες πάνω σε μια τεχνητή λωρίδα στεριάς στον πορθμό Τζοχόρ, ενώνει τις ακτές της βόρειας Σιγκαπούρης με τη δυτική Μαλαισία. Στα νοτιοδυτικά το νησί χωρίζεται από την ινδονησιακή Σουμάτρα με τον πορθμό της Μαλάκας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σιγκαπούρη. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η πανοραμική ξενάγησή μας, διάρκειας περίπου 4 ωρών. Θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα περάσουμε από τη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, τη συνοικία των Κινέζων και το ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης.

Γενικότερα, η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Στην περιοχή της Μικρής Ινδίας ο αέρας μοσχομυρίζει από ανθισμένες γιρλάντες, μπαχαρικά και σαφράν, ενώ η μουσική του sitar σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Όλη η περιοχή της Κινεζικής Συνοικίας κοσμείται από ναούς και παραδοσιακά καταστήματα. Στο Μαλαισιανό κομμάτι βρίσκεται το Malay Heritage Center, η Αγορά και τα μαγαζάκια με τις ξυλόγλυπτες, περίτεχνες επενδύσεις. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα. Διανυκτέρευση.

 

10 ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – πτήση επιστροφής

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας (check out στις 12:00) και κάνουμε τις τελευταίες βόλτες μας στη Σιγκαπούρη. Αργά το βράδυ μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στη Σιγκαπούρη

  • ΔΕΝ επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αν το βρουν πάνω σας ή στην αποσκευή, το κατάσχουν.
  • Τα power-bank στη χειραποσκευή και μόνον. Όχι στην αποσκευή!
  • ΔΕΝ επιτρέπεται να μασάτε ή να έχετε πάνω σας… τσίχλα!

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 1030 €
Twin Room 2099 € 1030 €
Single Room 2889 € 1030 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2319 € 1030 €
Twin Room 2319 € 1030 €
Single Room 3109 € 1030 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερύσεις στην Αθήνα

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3379 € 0 €
Twin Room 3379 € 0 €
Single Room 4169 € 0 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".


 


 

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

LX1839

23/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ

17:40

19:35

LX 138

23/12/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

22:30

17:05 +1

LH 779

01/01/2025

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

23:55

06:20 +1

LH1278

02/01/2025

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

09:45

13:30

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στο Χονγκ Κονγκ διαμονή σε ξενοδοχείο 5*. Στη Σιγκαπούρη και στην Μπανγκόκ ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα αξιοθέατα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στο Χονγκ Κονγκ.
  • Έλληνας αρχηγός – αντιπρόσωπος στη Σιγκαπούρη.
  • Τοπικός ελληνόφωνος αντιπρόσωπος στην Μπανγκόκ. 
  • Ξενάγηση πόλης με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.       

Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για αναχωρήσεις από Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1.030€

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600 €.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση. 
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα ταξίδι άρτια σχεδιασμένο, με πλούσιες παροχές, επισκέψεις και ξεναγήσεις, αλλά και με αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψετε το Χονγκ Κονγκ, την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη με τους δικούς σας ρυθμούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές πτήσεις με Swiss και Lufthansa.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Χονγκ Κονγκ, την πόλη των συναρπαστικών αντιθέσεων.
  • Στο Χονγκ Κονγκ η διαμονή μας είναι σε ξενοδοχείο 5*. Στη Σιγκαπούρη και στην Μπανγκόκ ξενοδοχείο 4*
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ για να έχουμε τον χρόνο να εξερευνήσουμε τη συγκλονιστική αυτή πόλη. 
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη παρά το υψηλό κόστος διαμονής, για να απολαύσουμε μία από τις πιο συναρπαστικές αλλά και ακριβές πόλεις του κόσμου.
  • Ξενάγηση πόλης με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό στη Σιγκαπούρη για να γνωρίσουμε από κοντά μία από τις πιο δυναμικές μεγαλουπόλεις της νοτιοανατολικής Ασίας.
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη!
  • Ανεβαίνουμε στην κορυφή Victoria Peak για μια πανοραμική θέα στο μαγευτικό λιμάνι του Χονγκ Κονγκ.
  • Ξενάγηση πόλης στην Μπανγκόκ και επίσκεψη στο βασιλικό παλάτι με τοπικό ελληνόφωνο αντιπρόσωπο.
  • Επίσκεψη στον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο στο Χονγκ Κονγκ, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα
  • Επίσκεψη στον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες στη Σιγκαπούρη, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

Highlights

  • Περιηγηθείτε στο Χονγκ Κονγκ, το «λιμάνι των αρωμάτων», μία από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου.
  • Απολαύστε τις βόλτες σας στις υπαίθριες αγορές του Χονγκ Κονγκ και δοκιμάστε τα πιο αγαπημένα street food των ντόπιων.
  • Απαθανατίστε την πανοραμική θέα στο μαγευτικό λιμάνι του Χονγκ Κονγκ από την κορυφή Victoria Peak.
  • Περιπλανηθείτε στην περιοχή της Μικρής Ινδίας στη Σιγκαπούρη και απολαύστε τα αρώματα από τις ανθισμένες γιρλάντες και τα μπαχαρικά, αλλά και τη μουσική του sitar που σε μεταφέρει σε άλλες εποχές.
  • Φωτογραφηθείτε κάτω από την κόκκινη γέφυρα της καλοτυχίας και χαϊδέψετε τον θεό του πλούτου με ένα χαρτονόμισμα στο χέρι, στο Χονγκ Κονγκ.
  • Θαυμάστε την ομορφιά και την ποικιλία των λουλουδιών στον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες στη Σιγκαπούρη.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς. 
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Χονγκ Κονγκ, την πόλη των συναρπαστικών αντιθέσεων.
  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην κοσμοπολίτικη Σιγκαπούρη!

Περίοδοι

  • Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2025

Αναχωρήσεις

23/12



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info