fb

Ντουμπάι - Μπαλί | Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2025

Διάρκεια: 10, 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1759€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ντουμπάι Κοιτώντας τα υπερσύγχρονα πανύψηλα κτίρια του Ντουμπάι, της πόλης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δύσκολα φαντάζεται κανείς ότι εδώ υπήρχε κάποτε μόνο ένα χωριό Βεδουίνων εμπόρων. Εδώ το παρελθόν συμβαδίζει με το παρόν: Στον ιππόδρομο Ναντ Αλ Σέμπα, την ημέρα τρέχουν οι καμήλες και τη νύχτα τα καθαρόαιμα άλογα. Οι μπουτίκ υψηλής ραπτικής και τα καταστήματα ηλεκτρονικών είναι εξίσου δημοφιλή με την παραδοσιακή αγορά χρυσού. Επισκεφθείτε κάποια από τα 400 εστιατόρια της πόλης, για να πάρετε μια γεύση της εθνικής ποικιλομορφίας του Ντουμπάι. Απολαύστε τις παραλίες, τα γήπεδα γκολφ, τα ιστορικά μνημεία, τη νυχτερινή ζωή και τα φημισμένα τοπικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

ΜπαλίΑτελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, ναοί που ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα. Όλα αυτά και όχι μόνο, συνθέτουν τη μαγευτική εικόνα αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου που ονομάζεται Μπαλί...

Πρόκειται για ένα μικρό νησί με μέγιστη διάσταση 150 km, με 3 εκατομμύρια κατοίκους και άλλους τόσους τουρίστες να το επισκέπτονται σταθερά – και όχι άδικα – κάθε χρόνο. Αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που κάνει το Μπαλί τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον. Άλλωστε, σύμφωνα με τον μύθο, το Μπαλί αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο σταθμό του Βούδα. Δικαίως ονομάζεται και "νησί των θεών", καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις "άγιες μέρες", όταν κατά το μύθο οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.

Αυτό είναι το Μπαλί, ένας αρχαίος μύθος στην αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Το εξωτικό όνειρο του Ντουμπάι και του Μπαλί σε ένα πλήρες πρόγραμμα γεμάτο εκδρομές και δραστηριότητες, αλλά και με χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας:

  • Διαμονή για τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 5* στο Ντουμπάι και για πέντε (5) ή έξι (6) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Μπαλί.
  • Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, αλλά και το μοντέρνο τμήμα της πόλης.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (το εισιτήριο για το monorail περιλαμβάνεται).
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές, χορό της κοιλιάς, βόλτα με καμήλες.
  • Πραγματοποιούμε ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι, στο Μπαλί, παρακολουθώντας χορούς Μπαρόνγκ.
  • Εκδρομή στους ναούς Mengwi, στον ναό Τάνα Λοτ.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ με επίσκεψη στους ορυζώνες του Tegalalang, τον ναό Gunung Kawi, τον καταρράκτη Tegenungan.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας θα σας περιμένει στον τόπο προορισμού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η-2η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Ντουμπάι: Ξενάγηση

Συγκέντρωση  στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη μεταμεσονύκτια, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το Ντουμπάι. Η πρώτη μας στάση είναι σε μία από τις νεόκτιστες περιοχές του, τη Ντουμπάι Μαρίνα, όπου θα δούμε τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – εισιτήριο περιλαμβάνεται) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των διασήμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πώς είναι το νησί ω κατασκευή.

Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση για να διασχίσουμε την παραλιακή περιοχή της Jumeirah, όπου στέκει το παγκοσμίου φήμης ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ.

Η διαδρομή μας θα συνεχίσει για να φτάσουμε στην παλιά πόλη μέσω του δρόμου του Σεΐχη Ζάιντ, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους, όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους, για να καταλήξουμε στο Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί (αν το επιτρέπει ο καιρός) για να καταλήξουμε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.

Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές.

Η συνέχεια της εκδρομής μας θα μας φέρει στην περιοχή Ζαμπίλ (Zabeel), όπου θα δούμε εξωτερικά το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Εν συνεχεία θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο.

Η μέρα μας θα κλείσει με μία στάση στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο, του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας είναι ελεύθερο για να επισκεφτείτε κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall, ή να κάνετε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ντουμπάι - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το πρωινό μας είναι ελεύθερο. Το μεσημέρι  περίπου στις 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι.

Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους, ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα απολαύσουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

4η ημέρα: Ντουμπάι - Μπαλί

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το εξωτικό Μπαλί. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Το Μπαλί βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβας. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚-35˚ C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νησί αυτό αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το κάνει τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον.

Δικαίως ονομάζεται και «νησί των θεών», καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα, μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις «άγιες μέρες», όταν σύμφωνα με τον μύθο οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια. 

5η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Eκδρομή Δάσος των πιθήκων, Ναός Taman Ayun, Τάνα Λοτ

Αναχώρηση για μία εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε την περιοχή Mengwi και τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αι., που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δίνοντας την εντύπωση πως στέκεται εν μέσω λίμνης!

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες "πειθήνιοι" και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά «θαλάσσιους» ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot).

Κτισμένος στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

6η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: ξενάγηση, Ηφαίστειο Κινταμάνι

Ολοήμερη εκδρομή στο εσωτερικό του πανέμορφου νησιού. Περνώντας από εξωτικά τοπία μέσα από ορυζώνες και δάση φοινίκων κατευθυνόμαστε προς το κέντρο του νησιού, όπου βρίσκεται το Κινταμάνι.

Πρώτος σταθμός το χωριό Σινγκαπαντού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία παράσταση χορών Μπαρόνγκ και συνεχίζουμε για  το χωριό Μας, γνωστό για τα ξυλόγλυπτά του. Συνεχίζουμε  προς το σπήλαιο ελεφάντων Goa Gajah, ένας ναός που χρονολογείται από τον 9ο αιώνα. Στην είσοδο του ναού υπάρχουν γλυπτά διαφόρων όψεων λαξευμένα σε βράχο. Το κύριο σκάλισμα μοιάζει με το πρόσωπο ενός ελέφαντα, γι’ αυτό το ιερό είναι επίσης γνωστό ως Το σπήλαιο των Ελεφάντων και διαθέτει μεγάλη πισίνα, σιντριβάνια και αυλή.

Επόμενη στάση σε φυτεία καλλιέργειας καφέ. Συνεχίζουμε και φθάνουμε στο Kintamani το οποίο είναι σκαρφαλωμένο σε ύψος 1500 μέτρων στην άκρη της Καλντέρας Batur, έχει θέα στην υπέροχη λίμνη και προσφέρει πανοραμική θέα στο ενεργό ηφαίστειο.

Τέλος, θα επισκεφθούμε τον ναό Tirta Empul, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Tampaksiring στο χωριό Manukaya. Το χωριό απέχει 30 λεπτά οδικώς από το βόρειο τμήμα του Ουμπούντ. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ναούς νερού στην Ινδονησία. Ο ναός ιδρύθηκε το 926 μ.Χ. και είναι αφιερωμένος στον Βισνού, ο οποίος είναι ο Ινδού Θεός του νερού. Το όνομα του ναού στην πραγματικότητα σημαίνει «πηγή αγιασμού» στα μπαλινέζικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και ξεκούραση.  Μπορείτε να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το νησί, έναν τόπο με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό. Το Μπαλί προσφέρεται για δεκάδες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν κολύμβηση, πεζοπορία, ποδηλασία και φυσικά σπα, αφού οι κάτοικοί του πιστεύουν ότι το σώμα είναι ο ιερός ναός της ψυχής και γι’ αυτό το φροντίζουν ανάλογα. Ό,τι κι αν επιλέξετε, το βέβαιο είναι ότι θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

8η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ

Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ, μια γραφική περιοχή κρυμμένη στο αγροτικό Μπαλί. Aναχώρηση και μεταφορά στην κεντρική αγορά του χωριού. Χρόνος για αγορές. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή του Tegalalang για να περπατήσετε στους  ορυζώνες και όσοι επιθυμούν με δικά τους έξοδα να κάνουν την γνωστή κούνια (ubud swing).

Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τον ναό Gunung Kawi. Πρόκειται για ναό και ταφικό συγκρότημα του 11ου αιώνα στο χωριό Tampaksiring που απλώνεται και στις δύο πλευρές του ποταμού Pakerisan. Αποτελείται από 10 κομμένα σε βράχους candi (ιερά) που είναι λαξευμένα σε περίπου 7 μέτρα ύψος (23 πόδια) στις προστατευμένες κόγχες του απόκρημνου βράχου. Αυτά τα νεκρικά μνημεία πιστεύεται ότι είναι αφιερωμένα στον βασιλιά Anak Wungsu της δυναστείας Udayana και τις αγαπημένες του βασίλισσες.

Τελευταία στάση θα είναι στον καταρράκτη Tegenungan, που βρίσκεται στο χωριό Tegenungan Kemenuh. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η-10η ημέρα: ΜΠΑΛΙ – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη τη 10η μέρα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η αναχώρηση στις 20.12 είναι 11ημερο πρόγραμμα και περιλαμβάνει μια επιπλέον διανυκτέρευση στο Μπαλί.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 1759 € 850 €
Twin Room 1759 € 850 €
Triple Room 1759 € 850 €
Single Room 2509 € 850 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 1759 € 850 €
Twin Room 1759 € 850 €
Triple Room 1759 € 850 €
Single Room 2509 € 850 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 1879 € 850 €
Twin Room 1879 € 850 €
Triple Room 1879 € 850 €
Single Room 2839 € 850 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 1799 € 850 €
Twin Room 1799 € 850 €
Triple Room 1799 € 850 €
Single Room 2699 € 850 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 1979 € 850 €
Twin Room 1979 € 850 €
Triple Room 1979 € 850 €
Single Room 2729 € 850 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 1979 € 850 €
Twin Room 1979 € 850 €
Triple Room 1979 € 850 €
Single Room 2729 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην Αθήνα. 

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 2099 € 850 €
Twin Room 2099 € 850 €
Triple Room 2099 € 850 €
Single Room 3059 € 850 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 2019 € 850 €
Twin Room 2019 € 850 €
Triple Room 2019 € 850 €
Single Room 2919 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη, στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην Αθήνα. 

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 2859 € 0 €
Twin Room 2859 € 0 €
Triple Room 2859 € 0 €
Single Room 3609 € 0 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 2859 € 0 €
Twin Room 2859 € 0 €
Triple Room 2859 € 0 €
Single Room 3609 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα, οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Ayodya Resort 5* Deluxe room Double Room 2979 € 0 €
Twin Room 2979 € 0 €
Triple Room 2979 € 0 €
Single Room 3939 € 0 €
MERUSAKA 5* Deluxe room Double Room 2899 € 0 €
Twin Room 2899 € 0 €
Triple Room 2899 € 0 €
Single Room 3799 € 0 €
Σημείωση:

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα, οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

20/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

00:25+1

ΕΚ398

23/12/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΜΠΑΛΙ

09:10

22:20

ΕΚ 399

30/12/2024

ΜΠΑΛΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

00:05

05:05

ΕΚ 209

30/12/2024

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

1130

15:05

11 μέρες με 9 διανυκτερεύσεις

Με μια επιπλέον διανυκτέρευση στο Μπαλί.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή (Από - Προς)

Ώρα Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

30/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

00:25+1

ΕΚ398

02/01/2025

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΜΠΑΛΙ

09:10

22:20

ΕΚ 399

08/01/2025

ΜΠΑΛΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

00:05

05:05

ΕΚ 209

08/01/2025

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:30

15:05

10 μέρες με 8 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι  και για 5 ή 6 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί σε ξενοδοχεία 5*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στη διάρκεια της ξενάγησης στο Ντουμπάι.
  • Δείπνο bbq στη διάρκεια του σαφάρι στην έρημο στο Ντουμπάι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό στη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας θα σας περιμένει στον κάθε προορισμό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο     

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Δεν περιλαμβάνονται:

  • City taxes: 20 AED την ημέρα για το Ντουμπάι ανά δωμάτιο τα οποία πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο,
  • Βίζα εισόδου στο Μπαλί 35 €,
  • Φόρος εισόδου πληρωμή με πιστωτική κάρτα https://lovebali.baliprov.go.id/ περίπου 10 usd,
  • αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για αναχωρήσεις από Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή μέχρι 20 κιλά  και χειραποσκευή 8 κιλά και πακέτο ασφάλειας covid , τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής, ασθένεια covid 850€.
  • City taxes: 20 AED την ημέρα για το Ντουμπάι (ανά δωμάτιο τα οποία πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο.
  • Βίζα εισόδου με την άφιξη στο Μπαλί 35€.
  • Φόρος  εισόδου πληρωμή με πιστωτική κάρτα https://lovebali.baliprov.go.id/ περίπου 10 usd
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Οι τοπικοί ξεναγοί  δεν συνοδεύουν το γκρουπ στις πτήσεις και θα βρίσκονται στο Ντουμπάι και στο Μπαλί κατά τη διάρκεια των οργανωμένων ξεναγήσεων που περιλαμβάνει το πρόγραμμα και μόνο.
  • Στις ημέρες με ελεύθερο πρόγραμμα, ο ξεναγός μπορεί να σας προτείνει εκδρομές ή δραστηριότητες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε πούλμαν με άλλους ταξιδιώτες και με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.
  • Σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες πλέον η επιλογή συγκεκριμένης θέσης είναι με επιβάρυνση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής. 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο site μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. 

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Το εξωτικό όνειρο του Ντουμπάι και του Μπαλί σε ένα πλήρες πρόγραμμα γεμάτο εκδρομές και δραστηριότητες, αλλά και με χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας:

  • Διαμονή για τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 5* στο Ντουμπάι και για πέντε (5) ή έξι (6) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στο Μπαλί.
  • Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, αλλά και το μοντέρνο τμήμα της πόλης.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (το εισιτήριο για το monorail περιλαμβάνεται).
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές, χορό της κοιλιάς, βόλτα με καμήλες.
  • Πραγματοποιούμε ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι, στο Μπαλί, παρακολουθώντας χορούς Μπαρόνγκ.
  • Εκδρομή στους ναούς Mengwi, στον ναό Τάνα Λοτ.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Ουμπούντ με επίσκεψη στους ορυζώνες του Tegalalang, τον ναό Gunung Kawi, τον καταρράκτη Tegenungan.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός στη διάρκεια των ξεναγήσεων.
  • Έλληνας αρχηγός του γραφείου μας θα σας περιμένει στον τόπο προορισμού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στο Ντουμπάι και στο Μπαλί.
  • Ολοήμερη ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα.
  • Ολοήμερη εκδρομή στο ηφαίστειο Κινταμάνι, στο Μπαλί.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.

Περίοδοι

  • Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2025

Αναχωρήσεις

20/12, 30/12



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info