fb

Γιορτή κάστανου και τσίπουρου – Ορεινή Ναυπακτία | 10.10.2024

Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 389€

Ταυτότητα ταξιδιού

Φθινόπωρο, όταν η φύση ντύνεται σε χρώματα κόκκινα, κίτρινα και πορτοκαλί.. μεταμορφώνοντας τα φύλλα σε “λουλούδια”, σαν μια δεύτερη άνοιξη!

Με μαγικό τοπίο βγαλμένο από παραμύθι, με τη φύση ντυμένη στα χρυσά και τις μυρωδιές των δέντρων και των αγρών να εντείνονται. Οι καστανιές στην Ορεινή Ναυπακτία ετοιμάζονται για την άκρως φθινοπωρινή γιορτή της. Την Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου!

Όλη η Άνω Χώρα «τυλίγεται» από τις λαχταριστές μυρωδιές και από τους ρυθμούς των κλαρίνων σε ένα γλέντι με άφθονους παραδοσιακούς χορούς, κάστανα, τσίπουρο και.. πολλά άλλα!

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ορεινή Ναυπακτία

Τα μονοπάτια μέσα στην πανέμορφη φύση, τα γραφικά ορεινά χωριά, το φαγητό και οι δραστηριότητες, είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να ανακαλύψει κανείς την Ορεινή Ναυπακτία. Μικρά παραδοσιακά χωριά, μέσα στην ρουμελιώτικη καρδιά, ανάμεσα στην υπέροχη φύση, τα καταπράσινα δάση και τα πανέμορφα ρυάκια είναι ότι πιο αυθεντικό έχει να προσφέρει η ορεινή Ελλάδα.

Τα Κράβαρα, όπως λέγονταν παλιότερα τα βουνά στα οποία απλώνεται, βρίσκεται ανάμεσα στην Πίνδο, την Οξιά, το Παναιωτολικό και τα Βαρδούσια, ενώ τα πυκνά της δάση ελάτων, οξιών και καστανιών διασχίζουν ποτάμια και βρέχουν λίμνες σε ένα σκηνικό ονειρικό για φυσιολάτρες. Ένας κρυφός παράδεισος στις νότιες απολήξεις της Πίνδου.

Η Άνω Χώρα, το πιο όμορφο από τα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, η βρίσκεται πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο και είναι πραγματικά πανέμορφη, με τις κόκκινες κεραμοσκεπές και τα όμορφα πέτρινα καλντερίμια. Στην πλατεία μάλιστα του χωριού συναντάμε τον θρυλικό Καρνάβαλο, το λεωφορείο που ως την δεκαετία του ’80 εκτελούσε το πολύ δύσκολο δρομολόγιο μέσα στις στροφές Ναύπακτος-Άνω Χώρα-Κάτω Χώρα.

 

Γιορτή Κάστανου

Στα γραφικά χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας κάθε Οκτώβρη συμβαίνει κάτι συναρπαστικό η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου. Σύμφωνα με την παράδοση, κάθε χρόνο στα μέσα του Οκτώβρη, οι κάτοικοι της περιοχής, μάζευαν τα κάστανα και στη συνέχεια γινόταν η παραγωγή τσίπουρου. Σε κεντρικά σημεία του χωριού όταν τελείωνε η διαδικασία της απόσταξης, άρχιζε το ψήσιμο κάστανων μετά μουσικής. Η εκδήλωση αποτελεί ακόμα και  σήμερα έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό.

Στη συγκεκριμένη γιορτή, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παραδοσιακό λαϊκό γλέντι της περιοχής, να γευτούν εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης ψητά και βραστά κάστανα και να δοκιμάσουν το τοπικό τσίπουρο.

 

Μόνο Στο Versus

  • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3*
  • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο).
  • Το νερό που πίνουμε στο ξενοδοχείο μας έρχεται κατευθείαν από τις πηγές του βουνού!
  • Καθημερινά δείπνο στο ξενοδοχείο μας, με ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου.
  • Παρακολούθηση απόσταξης τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο του ξενοδοχείου μας, ειδικά για τους πελάτες μας!
  • Πεζοπορία με ειδικό τοπικό οδηγό, μέσα στο ελατοσκέπαστο δάσος, καταλήγοντας στη συνέχεια στο κέντρο του χωριού, με επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αγαπημένο μας αργαλειό, την «άγνωστη» γιδοκουρεύτρα, μια vintage μπαρμπέρικη καρέκλα, και πολύ όμορφα τρανζίστορ και γραφομηχανές.
  • Επίσκεψη στο μοναστήρι των Αγ. Αυγουστίνου και Αγ. Σεραφείμ, το μοναστήρι των γνωστών (παπαροκάδων).
  • Μάζεμα κάστανου / ψήσιμο και συμμετοχή στη μεγάλη υπαίθρια γιορτή με άφθονο τσίπουρο
  • Επίσκεψη στο «Στέκι Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη», ένα… τύπου μουσείο, με δίσκους βινυλίου και κασέτες, όπου ο πελάτης μόνος του κάνει επιλογή μουσικής του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.
  • Επίσκεψη στο Γαλαξίδι και στην Ιτέα.

 

1η ημέρα: Αθήνα – Ναύπακτος - Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας

Αναχώρηση το πρωί από την Αθήνα και μέσω Ρίου-Αντίριου, με ενδιάμεση στάση θα φθάσουμε στην παραθαλάσσια καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Σήμα κατατεθέν της Ναυπάκτου αποτελεί το λιμάνι της, που είναι η καρδιά της πόλης, και όχι άδικα. Το υπέροχο σκηνικό του λιμανιού ολοκληρώνει το τμήμα της μεσαιωνικής οχύρωσης, οι πολύχρωμες βάρκες και τα ιστιοπλοϊκά. Στο δυτικό βραχίονα του λιμανιού θα δεις το άγαλμα του Ανεμογιάννη, ενός ναύτη που έδωσε τη ζωή του σε μια αποστολή αυτοκτονίας το 1821! Λίγο παραπέρα βρίσκεται και το άγαλμα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, συγγραφέας του μέγιστου Δον Κιχώτη, που πολέμησε στη ναυμαχία της Ναυπάκτου (1571) χάνοντας μάλιστα το αριστερό του χέρι. Ελεύθερο μεσημεριανό γεύμα με θέα το κάστρο της! Ανεβαίνουμε προς την Τερψιθέα, ορεινό χωριό σε υψόμετρο 750 μέτρων και κατόπιν στην Άνω Χώρα. Κτισμένος αμφιθεατρικά στην πλαγιά του Κόρακα, κάτω από τις τελευταίες κορυφές της Πίνδου, ο οικισμός είναι γνωστός ιστορικά και με το όνομα Μεγάλη Λομποτινά. Η Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.050 μέτρων, αποτελεί συνέχεια του φυσικού κάλλους που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα στη διαδρομή μας και εμπλουτίζεται από καστανιές, γι’ αυτό οι ντόπιοι κάτοικοι έχουν θεσμοθετήσει κάθε χρόνο την παραδοσιακή γιορτή του κάστανου! Εκτός από κεφαλοχώρι, αποτελεί και έναν αναπτυγμένο τουριστικό προορισμό. Χτισμένη κοντά στην πλαγιά της κορυφής «Συρτά της Παπαδιάς», έχει κι αυτή την ιστορία της: μετά την πτώση της Κωνσταντινούπολης, το 1453, στον οικισμό που υπήρχε τότε βρήκε καταφύγιο η σημαντική οικογένεια του Βυζαντίου, οι Κανναβοί, από την οποία είχε αναδειχθεί και αυτοκράτορας. Επίσης, η Άνω Χώρα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, αφού, καθώς ήταν δυσπρόσιτη για τους Τούρκους, αποτελούσε κέντρο διοίκησης για τους τοπικούς αρματολούς και οπλαρχηγούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Άνω Χώρα - Τρίκορφο – Ελάτου – Απόσταξη τσίπουρου

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με περιήγηση για να γνωρίσουμε και πιο πέρα από την Άνω Χώρα, καθώς η ορεινή Ναυπακτία δεν «σταματά» εδώ! Θα επισκεφτούμε την  αντρική μονή των Αγ. Αυγουστίνου Ιππώνος και Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ, γνωστή και ως μοναστήρι των (παπαροκάδων). Ιδρύθηκε το 1991 από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη και βρίσκετε ΒΑ της Ναυπάκτου κοντά στην περιοχή Τρίκορφο. Στις 15 Αυγούστου το 1993 θεμελιώνεται το καθολικό της μονής με το μεγαλοπρεπές καμπαναριό με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες.  Μετά την περιήγησή και το προσκύνημά μας θα συνεχίσουμε για την Ελατού. Ένα πανέμορφο χωριουδάκι, χτισμένο στην πλαγιά του Κόρακα, κάτω από τις τελευταίες κορυφές της Πίνδου. Θα περιηγηθούμε στα πέτρινα καλντερίμια ανάμεσα τα πέτρινα σπίτια και τις κόκκινες κεραμιδοσκεπές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία απόσταξης τσίπουρου, να μάθουμε για τις διαφορετικές ποικιλίες και να δοκιμάσουμε κάποιες από αυτές. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Άνω Χώρα – Πεζοπορία στο δάσος - Γιορτή Κάστανου & τσίπουρου

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μια μοναδική περιήγηση στο ελατοδάσος της περιοχής. Το ξενοδοχείο μας περιβάλλεται από ένα μαγευτικό δίκτυο μονοπατιών. Ελατόδασος, καταρράκτες, μανιτάρια, απόκρημνες πλαγιές και φαράγγια είναι μερικά από τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε. Με την καθοδήγηση του έμπειρου οδηγού μας θα ανακαλύψτε τα δάση, τα ξωκκλήσια, το λαογραφικό μουσείο και τον 300 ετών νερόμυλο του χωριού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πλατεία της Αγ. Παρασκευής και το «στέκι των φίλων» του Στέλιου Καζαντζίδη. Θα δούμε επίσης τον γνωστό «Καρνάβαλο», το θρυλικό – μουσειακό λεωφορείο, το πρώτο αστικό λεωφορείο που συνέδεε την Ναύπακτο με την Άνω Χώρα. Χρόνος για βόλτα μέχρι αργά το απόγευμα, που αρχίζει  η γιορτή! Απολαμβάνουμε τη γιορτή του κάστανου με το άφθονο τσίπουρο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής! Γευθείτε, απολαύστε, ψήστε κάστανα και διασκεδάστε! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Σημείωση: Η πεζοπορία στο δάσος καλύπτει μία απόσταση 2χλμ, έχει διάρκεια περίπου 1 ώρα και έχει βαθμό δυσκολίας 3/5. Απαιτεί παπούτσια πεζοπορίας.

 

4η ημέρα: Άνω Χώρα – Γαλαξίδι – Ιτέα - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, αποχαιρετούμε την Άνω Χώρα και κατευθυνόμενοι προς Ναύπακτο, θα κινηθούμε στον παραθαλάσσιο δρόμο προς Ερατεινή Γαλαξίδι, όπου θα κάνουμε μία στάση, θα δούμε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με το μεγάλο ρολόι και της Αγ. Παρασκευής με το ζωδιακό κύκλο. Θα συνεχίσουμε για Ιτέα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα ή για ένα γεύμα (έξοδα ατομικά). Μέσω ενδιάμεσης στάσης επιστροφή στην Αθήνα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

  • Σε περίπτωση κακοκαιρίας (βροχής, χιονιού, πάγου ή άλλων επικίνδυνων φαινομένων), ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμη η επίσκεψη σε κάποια σημεία. 
  • Λόγω των καιρικών συνθηκών, συνιστούμε να έχετε μαζί σας μια μικρή σπαστή ομπρέλα και κατάλληλα παπούτσια βροχής σε περίπτωση βροχόπτωσης.
  • Το πρόγραμμα καθώς και το ωράριο σε χώρους που το πρόγραμμά τους εγκρίνεται από τους δήμους κάθε περιοχής, υπόκεινται σε τυχόν αλλαγές.

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα σε αυτό.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 389 € 0 €
Twin Room 389 € 0 €
Triple Room 389 € 0 €
Single Room 529 € 0 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3* στη γραφική Άνω Χώρα Ναυπακτίας!
  • 3 πρωινά και 3 δείπνα 
  • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο)
  • Εκδρομές-περιηγήσεις, ως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Παρακολούθηση απόσταξης τσίπουρου.
  • Περίπατος στο Δάσος & Ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο και Νερόμυλο με έμπειρο τοπικό οδηγό.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων & μουσεία εκτός αν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Γεύματα εκτός της ημιδιατροφής στο ξενοδοχείο
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Φόρος διαμονής*

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ –

ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Από την 01/01/2024 με την απόφαση Α. 1217/2023 καταργείται ο «Φόρος διαμονής» και αντικαθίσταται από το «Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης» το οποίο θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το τέλος διαμορφώνεται για τα ξενοδοχεία ως εξής:

Μάρτιος – Οκτώβριος

 

2*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 7,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 10,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

Νοέμβριος – Φεβρουάριος

2*, 0,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 4,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

Σημαντικές παρατηρήσεις

  • Με την κράτησή σας χρειάζεται να αποστείλετε φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.
  • Με την κράτησή σας, παρακαλώ να δηλώνετε στον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο μονά για να μπορεί να ζητηθεί από το ξενοδοχείο (το ζητάμε από το ξενοδοχείο, μπαίνει ως προτεραιότητα και δίνεται κατόπιν διαθεσιμότητας του ιδίου). Το γραφείο ουδεμία ευθύνη φέρει. Επίσης μας ενημερώνετε αν υπάρχει κάποια αλλεργία ή διατροφική συνήθεια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος πχ κάποιο κινητικό πρόβλημα κλπ. Σε περίπτωση κάποιων ειδικών αιτημάτων στη διατροφή πχ χωρίς λακτόζη, γλουτένη κλπ, δεν είναι σίγουρο ότι το ξενοδοχείο μπορεί να το παρέχει.
  • Περιορισμένος αριθμός μονόκλινων & τρίκλινων δωματίων, ενημερώνεστε πρώτα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει ακόμα και κατά την διάρκεια της παραμονής σας, αν κριθεί αναγκαίο.
  • Οι είσοδοι σε σπήλαια, αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ δεν περιλαμβάνονται. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις ανάλογα την ηλικία κλπ. πληρώνονται ατομικά τοπικά και θα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή αποδεικτικά με τα οποία μπορείτε να πάρετε έκπτωση.
  • Οι θέσεις στο πούλμαν εναλλάσσονται.

Πώς γίνεται η κράτησή σας

Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).

 

Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.

Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.

Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή των εγγράφων σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία τους.

Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 150€.

Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  

Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

Άτοκες Δόσεις:

5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για τα ταξίδια της Ελλάδας. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

  • Το Versus εξασφάλισε για εσάς διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3*
  • Υποδοχή με τοπικό καλωσόρισμα (λικέρ ή τσίπουρο).
  • Το νερό που πίνουμε στο ξενοδοχείο μας έρχεται κατευθείαν από τις πηγές του βουνού!
  • Καθημερινά δείπνο στο ξενοδοχείο μας, με ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου.
  • Παρακολούθηση απόσταξης τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο του ξενοδοχείου μας, ειδικά για τους πελάτες μας!
  • Πεζοπορία με ειδικό τοπικό οδηγό, μέσα στο ελατοσκέπαστο δάσος, καταλήγοντας στη συνέχεια στο κέντρο του χωριού, με επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο. Εκεί θα θαυμάσουμε τον αγαπημένο μας αργαλειό, την «άγνωστη» γιδοκουρεύτρα, μια vintage μπαρμπέρικη καρέκλα, και πολύ όμορφα τρανζίστορ και γραφομηχανές.
  • Επίσκεψη στο μοναστήρι των Αγ. Αυγουστίνου και Αγ. Σεραφείμ, το μοναστήρι των γνωστών (παπαροκάδων).
  • Μάζεμα κάστανου / ψήσιμο και συμμετοχή στη μεγάλη υπαίθρια γιορτή με άφθονο τσίπουρο
  • Επίσκεψη στο «Στέκι Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη», ένα… τύπου μουσείο, με δίσκους βινυλίου και κασέτες, όπου ο πελάτης μόνος του κάνει επιλογή μουσικής του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή.
  • Επίσκεψη στο Γαλαξίδι και στην Ιτέα.

 

Highlights

  • Απολαμβάνουμε τη γιορτή του κάστανου με το άφθονο τσίπουρο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής! Για να γευθούμε, να ψήσουμε κάστανα και να διασκεδάσουμε μετά μουσικής και τσίπουρου!
  • Θα γευτούμε παραδοσιακές γεύσεις.
  • Το Versus έχει οργανώσει ειδικά για τους ταξιδιώτες του απόσταξη τσίπουρου!
  • Στην Ανω Χώρα θα δούμε το λεωφορείο της γραμμής, τον Καρνάβαλο που μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980 εκτελούσε το «ηρωικό» ταξίδι 55 χιλιομέτρων από τη Ναύπακτο για τα χωριά των Κραβάρων!

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Διαμονή στο πολυτελές Crystal Mountain Resort 3*
  • Παρακολούθηση απόσταξης τσίπουρου μέσα στο αποστακτήριο του ξενοδοχείου μας, ειδικά για τους πελάτες μας!
  • Μάζεμα κάστανου / ψήσιμο και συμμετοχή στη μεγάλη υπαίθρια γιορτή με άφθονο τσίπουρο

Περίοδοι

  • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Αναχωρήσεις

10/10



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info