fb

Μαλαισία – Σιγκαπούρη – Ζούγκλα Μπελούμ: Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι εξερεύνησης | Χριστούγεννα 2024

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1799€

Ταυτότητα ταξιδιού

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, όπως η ζούγκλα Μπελούμ, στα σύνορα με την Ταϊλάνδη και η επίσκεψη στα χωριά που ζουν οι φυλές της Μαλαισίας! Όλο αυτό το εξωτικό σκηνικό ντύνεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Κουάλα Λουμπούρ, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδρομές σε μέρη όπως είναι η Μελάκα, μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες, αλλά και σε απόκοσμης ομορφιάς φυσικά αξιοθέατα, όπως είναι οι καταρράκτες και όρη με θέα που κόβουν την ανάσα.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Μαλαισία είναι μια σύγχρονη χώρα με σπάνια χλωρίδα και πανίδα, με ονειρεμένες παραλίες, με αρχαίες φυλές και δοξασίες. Όλα τα χρώματα, τα αρώματα και οι γεύσεις της Ανατολής έχουν στριμωχτεί στον τόπο αυτό. Το Versus Travel, πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά, ταξιδεύει, ανακαλύπτει και σας προτείνει νέους, φρέσκους, ιδιαίτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Ξεκινάμε εξερευνώντας την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, την Κουάλα Λουμπούρ. Θα επισκεφτούμε τη Μελάκα, μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες αλλά και τις εκπληκτικές σπηλιές Μπατού, ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της περιοχής.

Θα συνεχίσουμε προς τη ζούγκλα Μπελούμ, όπου και θα κάνουμε δύο διανυκτερεύσεις, έχοντας όλο τον απαραίτητο χρόνο, να απολαύσουμε χωρίς βιασύνες στο έπακρο το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τις δραστηριότητες στο τροπικό δάσος.

Τις τρεις τελευταίες μέρες του ταξιδιού μας θα τις περάσουμε στη γοητευτική και τόσο ξεχωριστή Σιγκαπούρη, πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, γεμάτοι εικόνες και εμπειρίες που θα θυμόμαστε για μια ζωή. Η Μαλαισία… αλλιώς!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό και θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ταξιδεύουμε στην πολυπολιτισμική Μαλαισία, σε ένα ταξίδι που μαγεύει τους φυσιολάτρες αλλά και όσους θέλουν να δουν τη σύγχρονη και την ιστορική πλευρά αυτής της γωνιάς του πλανήτη! Συνδυάζουμε τα τοπία των μεγαλουπόλεων με την οργιαστική βλάστηση του τροπικού δάσους Μπελούμ.

Το πρόγραμμα του Versus παντρεύει υπερσύγχρονες πόλεις, εξωτισμό, παρθένα φύση και πολυτέλεια με μοναδικό τρόπο! Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, από αυτά που μόνο το Versus οργανώνει και σας προσφέρει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Parkroyal Collection Kuala Lumpur 5*.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη ζούγκλα Μπελούμ σε ξενοδοχείο resort σε ένα σημείο εκπληκτικής ομορφιάς.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στη Μελάκα.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη.
  • Επίσκεψη στην αποικιακού πορτογαλικού χρώματος πόλη της Μαλαισίας, Μελάκα, για να την απολαύσουμε και να μεταφερθούμε για λίγο πίσω στον χρόνο.
  • Ξενάγηση στην Κουάλα Λουμπούρ.
  • Επίσκεψη στον οικισμό των Orang Asli, του αυτόχθονα πληθυσμού που αποτελεί εθνική μειονότητα στη Μαλαισία και τις διάφορες φυλές τους.
  • Εκδρομή στις σπηλιές Μπατού.
  • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Μπελούμ, στα σύνορα με την Ταϊλάνδη με ειδικευμένο τοπικό οδηγό.
  • Επισκέψεις και περιηγήσεις σε ναούς που μετρούν αιώνες ζωής και σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα.
  • Απολαμβάνουμε τη γιορτή για την υποδοχή του νέου έτους στη Σιγκαπούρη!
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Κουάλα Λουμπούρ.

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Μαλαισίας της Μαλαισίας ‒ ναοί, ουρανοξύστες, τέλειο street food συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό. H Koυάλα Λουμπούρ είναι μία εντυπωσιακή, μοντέρνα πόλη που κινείται σε ταχείς ρυθμούς. Εκτός από τους Μαλαισιανούς υπάρχουν στην χώρα και δύο ακόμα σημαντικές εθνοτικές ομάδες, οι Μαλαισιανοί Κινέζοι και οι Μαλαισιανοί Ινδοί. Μόλις φτάσουμε, θα κατευθυνθούμε στα σπήλαια Μπατού, από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της περιοχής. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σύμπλεγμα σπηλαίων που αποτελούν λατρευτικό χώρο για τους ινδουιστές. Μέσα στα σπήλαια βρίσκονται τρεις διαδοχικοί ινδουιστικοί ναοί (οι σημαντικότεροι εκτός ινδικού εδάφους) που κάθε χρόνο έλκουν περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες. Τα σπήλαια είναι φυσικά λαξευμένα μέσα σε έναν λόφο από ασβεστόλιθο και στο εσωτερικό τους, ανάμεσα στους εντυπωσιακούς σταλακτίτες, έχουν κατασκευαστεί ινδουιστικοί ναοί, παρεκκλήσια, αγάλματα και μνημεία. Στην είσοδό τους δεσπόζει το ύψους 42,7 μέτρων χρυσό άγαλμα της θεότητας Μουρούνγκαν. Και πίσω από αυτό 272 μετρημένα σκαλοπάτια, τα οποία οι επισκέπτες ανεβαίνουν για να εισέλθουν στα σπήλαια. Αυτά τα σκαλοπάτια κάθε χρόνο βάφονται σε διαφορετικά έντονα χρώματα για το περίφημο ετήσιο πανηγύρι Ταϊπουσάμ και η θέα τους σε συνδυασμό με τον βραχώδη λόφο και το χρυσαφί άγαλμα της εισόδου είναι περισσότερο από εντυπωσιακή. Τα σκαλοπάτια κατασκευάστηκαν το 1920 και αρχικά ήταν ξύλινα. Αργότερα όμως, λόγω της φθοράς που προκαλούσε η μεγάλη προσέλευση πιστών, αντικαταστάθηκαν από τσιμεντένια. Ο λόφος καθώς και τα ίδια τα σπήλαια αποτελούν μνημείο φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, ενώ ο ασβεστολιθικός λόφος αποτελεί εξαιρετικά δημοφιλή τοποθεσία αναρρίχησης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κουάλα Λουμπούρ, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – Ξενάγηση

Πρωινή αναχώρηση για την παλιά και σύγχρονη Κουάλα Λουμπούρ. Στάση για φωτογραφίες μπροστά στους Δίδυμους Πύργους Πετρόνας, που θεωρούνται οι υψηλότεροι δίδυμοι πύργοι του κόσμου και όπου γυρίστηκαν σκηνές της δημοφιλούς ταινίας του 1999 «Διπλή Παγίδα», με τους Σον Κόνερι και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Συνεχίζουμε για το Βασιλικό Παλάτι, το Εθνικό Μνημείο (που βρίσκεται στον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας, τους «Κήπους της λίμνης»), το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη), για να καταλήξουμε στην πλατεία Ανεξαρτησίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΚΟΥΑΛΑ ΚΑΝΓΚΣΑΡ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΛΟΥΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο κι αναχώρηση για την κοιλάδα Μπελούμ. Στη διαδρομή μας, θα περάσουμε από την Κουάλα Κανγκσάρ, τη βασιλική πόλη Περάκ της Μαλαισίας και την περιοχή Μπουκίτ Χαντάν. Θα θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική της Μαλαισίας στο εξωτερικό του τζαμιού Masjid Ubudiah, του βασιλικού παλατιού Istana Iskandariah και του βασιλικού Μουσείου και θα τα φωτογραφίσουμε. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Labu Sayong Centre, σήμα κατατεθέν της Κουάλα Κανγκσάρ, εκεί όπου φτιάχνονται γλάστρες μοναδικού σχήματος από επιδέξια χέρια και δημιουργικές εμπνεύσεις κυρίως από γυναίκες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην κοιλάδα Μπελούμ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΛΟΥΜ

Μια συναρπαστική μέρα στη φύση ξεκινάει. Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ακολουθούμε τον οδηγό μας σε μια εξερεύνηση στο τροπικό δάσος που θα μας γεμίσει εικόνες και εμπειρίες μοναδικές. Διασχίζοντας το βόρειο μέρος της κοιλάδας Μπελούμ, ανακαλύπτουμε όλες τις κρυφές αλήθειες αυτού του συναρπαστικού οικοσυστήματος, την πανίδα, τα δέντρα, τα λουλούδια. Το τροπικό δάσος στο Μπελούμ αποτελεί μια πλούσια εθνική κληρονομιά της Μαλαισίας. Είναι το τελευταίο σύνορο της χερσονήσου της Μαλαισίας και καλεί τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες να γνωρίσουν την αιώνια γοητεία του. Θα απολαύσουμε ένα οδοιπορικό στη ζούγκλα και με λίγη τύχη, θα βρούμε το «Rafflesia» - το μεγαλύτερο άγριο λουλούδι στον κόσμο. Στην διαδρομή μας θα επισκεφτούμε έναν οικισμό των Orang Asli του αυτόχθονα πληθυσμού της Μαλαισίας και στην συνέχεια  θα χαλαρώσουμε σ’ έναν γραφικό καταρράκτη στην καταπράσινη ζούγκλα. Αργότερα επιστροφή στο  ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

6η ημέρα: ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΕΛΟΥΜ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Πρωινό στο ξενοδοχείο κι αναχώρηση για την Κουάλα Λουμπούρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο κι ελεύθερο πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΜΕΛΑΚΑ

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μελάκα (ή Μάλακκα) με την αποικιακή της αρχιτεκτονική. Στη διαδρομή θα περάσουμε από το μεγαλύτερο κινεζικό νεκροταφείο εκτός Κίνας, τοπικά γνωστό ως Bukit Cina. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή της Μελάκα για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο «Μέλακα», κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μελάκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες.

Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε την Ολλανδική Πλατεία, όπου βρίσκεται η εμβληματική Stadhuys και η Εκκλησία του Χριστού ενώ θα θαυμάσουμε τόσο τα ερείπια της A' Famosa όσο και την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Παύλου, που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου. Επιστρέφουμε στην «Κόκκινη Πλατεία» και κάνουμε στάση στον ναό Chen Hoon Teng - τον παλαιότερο ναό που λειτουργεί στη χώρα. Φαγητό σε τοπικό εστιατόριο και βόλτα στη διάσημη οδό Γιόνκερ με τις αντίκες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Μελάκα. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΜΕΛΑΚΑ – ΤΖΟΧΟΡ ΜΠΑΧΡΟΥ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και οδικώς μεταφορά στην Σιγκαπούρη. Άφιξη στη Σιγκαπούρη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Καθώς το ρολόι μετράει αντίστροφα όλοι ετοιμαζόμαστε για την αλλαγή του χρόνου, η πόλη δονείται από τα εορταστικά vibes και το πάρτι ξεκινά! Πάμε να υποδεχθούμε το νέο έτος σε ένα από τα πιο λαμπερά πάρτι που έχουμε ζήσει ποτέ! Διανυκτέρευση.

9η ημέρα:ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας θα γνωρίσουμε μερικά από τα αξιοθέατα της πόλης. Κατά τη σημερινή μας περιήγηση στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού δούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλαιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Σιγκαπούρη (ελεύθερη μέρα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο κι επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Πλήρεις εικόνων και εμπειριών, φτάνουμε στην Ελλάδα μέχρι να συναντηθούμε στο επόμενο ταξίδι μας!

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 980 €
Twin Room 1799 € 980 €
Triple Room 1799 € 980 €
Single Room 2729 € 980 €
Σημείωση:

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2019 € 980 €
Twin Room 2019 € 980 €
Triple Room 2019 € 980 €
Single Room 2949 € 980 €
Σημείωση:
Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
 
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και έως εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3029 € 0 €
Twin Room 3029 € 0 €
Triple Room 3029 € 0 €
Single Room 3959 € 0 €
Σημείωση:
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.
 
Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και έως εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό και θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK1844

24/12/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

09:50

12:20

TK  062

24/12/2024

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

17:10

08:15 (+1)

TK  209

03/01/2025

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

10:10

16:55

TK1845

03/01/2025

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

19:45

20:15

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε πολύ καλό ξενοδοχείο resort στη ζούγκλα Μπελούμ.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στην Κουάλα Λουμπούρ και το Πενάνγκ & σε ξενοδοχείο 4* στη Σιγκαπούρη
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας αρχηγός – συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  980€.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).

    Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.

    Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.

    Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.

    Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000 €.

    Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  

    Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

    12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

    Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

    Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

** Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό και θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ταξιδεύουμε στην πολυπολιτισμική Μαλαισία, σε ένα ταξίδι που μαγεύει τους φυσιολάτρες αλλά και όσους θέλουν να δουν τη σύγχρονη και την ιστορική πλευρά αυτής της γωνιάς του πλανήτη! Συνδυάζουμε τα τοπία των μεγαλουπόλεων με την οργιαστική βλάστηση του τροπικού δάσους Μπελούμ.

Το πρόγραμμα του Versus παντρεύει υπερσύγχρονες πόλεις, εξωτισμό, παρθένα φύση και πολυτέλεια με μοναδικό τρόπο! Ένα ταξίδι πραγματικά ξεχωριστό και πρωτοποριακό, από αυτά που μόνο το Versus οργανώνει και σας προσφέρει!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κουάλα Λουμπούρ στο ξενοδοχείο Parkroyal Collection Kuala Lumpur 5*.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη ζούγκλα Μπελούμ σε ξενοδοχείο resort σε ένα σημείο εκπληκτικής ομορφιάς.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στη Μελάκα.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη.
  • Επίσκεψη στην αποικιακού πορτογαλικού χρώματος πόλη της Μαλαισίας, Μελάκα, για να την απολαύσουμε και να μεταφερθούμε για λίγο πίσω στον χρόνο.
  • Ξενάγηση στην Κουάλα Λουμπούρ.
  • Επίσκεψη στον οικισμό των Orang Asli, του αυτόχθονα πληθυσμού που αποτελεί εθνική μειονότητα στη Μαλαισία και τις διάφορες φυλές τους.
  • Εκδρομή στις σπηλιές Μπατού.
  • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Μπελούμ, στα σύνορα με την Ταϊλάνδη με ειδικευμένο τοπικό οδηγό.
  • Επισκέψεις και περιηγήσεις σε ναούς που μετρούν αιώνες ζωής και σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα.
  • Απολαμβάνουμε τη γιορτή για την υποδοχή του νέου έτους στη Σιγκαπούρη!
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

  • Επισκεφθείτε το πολύβουο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ.
  • Ανεβείτε τα 272 σκαλοπάτια στις πασίγνωστες ανά τον κόσμο Σπηλιές Μπατού.
  • Διανυκτέρευση στη ζούγκλα Μπελούμ.
  • Γνωρίστε τις φυλές της Μαλαισίας, στα χωριά που ζουν!
  • Περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της εντυπωσιακής Μελάκα.
  • Γνωρίστε τον ναό Chen Hoon Teng, τον παλαιότερο ναό που λειτουργεί στη χώρα.
  • Αναζητήστε το «Rafflesia» ‒ το μεγαλύτερο άγριο λουλούδι στον κόσμο.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ειδικές τιμές για κρατήσεις έως 31/07, με προκαταβολή και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων προσφοράς.
  • Ένα ταξίδι που παντρεύει με μοναδικό τρόπο υπερσύγχρονες πόλεις, εξωτισμό, παρθένα φύση και πολυτέλεια!
  • Συναρπαστικές δραστηριότητες και πεζοπορίες στη ζούγκλα Μπελούμ.
  • Εκδρομή στις σπηλιές Μπατού.

Περίοδοι

  • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024
  • Χριστούγεννα 2024 - Πρωτοχρονιά 2025

Αναχωρήσεις

24/12



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info