fb

Λονδίνο, ένα ταξίδι στον χρόνο και στα παραμύθια | Μάιος (Πάσχα) - Οκτώβριος 2024

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 939€

Ταυτότητα ταξιδιού

Μπορούμε σε ένα ταξίδι να γνωρίσουμε σε βάθος το μεγαλοπρεπές Λονδίνο, να μάθουμε την ιστορία του και να μεταφερθούμε στο ένδοξο παρελθόν του, νιώθοντας σαν πρωταγωνιστές σε ταινία εποχής; Ναι μπορούμε!

Ένα απίθανο πλήρες και διαφορετικό πρόγραμμα στο μαγευτικό Λονδίνο που προσφέρει αποκλειστικά το Versus Travel, όχι σαν ένα απλό city break, αλλά σαν μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Με πλούσιες περιηγήσεις σε αξιοθέατα και μουσεία και με Έλληνα αρχηγό που μας συνοδεύει στις εκδρομές μας. Επιπλέον πραγματοποιούμε ημερήσιες εκδρομές σε περιοχές  διαμάντια του Λονδίνου και των περιχώρων του, όπως το Νότινγκ Χιλ, το Γκρίνουιτς, την Οξφόρδη, και το Ουίνδσορ.

Πολυφυλετική και πολυπρόσωπη, η μητρόπολη των τάσεων παραμένει ένας προορισμός-πόθος, που καταφέρνει να ανανεώνει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον χάρη στη μοναδική ατμόσφαιρα, τα πρωτοπόρα μουσεία, την έντονη νυχτερινή ζωή, τα πάρκα, τα πολύχρωμα παζάρια και το πολύπλευρο γαστρονομικό τοπίο. Κλασικός και αγαπημένος προορισμός για όλο τον χρόνο που πάντα θα εντυπωσιάζει.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Συνήθως τα ταξιδιωτικά προγράμματα σε μία μητροπολιτική πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι καταδικασμένα να τα μεταχειρίζονται οι διοργανωτές σαν city break. Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν μία ξενάγηση με τοπικό ελληνόφωνο συνοδό, που μετά την ξενάγηση αποχωρεί και δεν ξανασυναντά το γκρουπ, και αυτό παρουσιάζεται ως «ταξίδι». Εμείς στο Versus Travel κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Το Λονδίνο του Versus Travel είναι οργανωμένο όχι σαν ένα απλό city break αλλά σαν ολιγοήμερη εκδρομή-εμπειρία! Με Έλληνα αρχηγό που είναι συνεχώς μαζί σας. Με περιήγηση στο Λονδίνο, είσοδο στο Βρετανικό Μουσείο και ξενάγηση από τοπικό ξεναγό, αλλά και με αξέχαστες ημερήσιες εκδρομές σε περιοχές διαμάντια του Λονδίνου και των περιχώρων του, όπως το Νότινγκ Χιλ, το Γκρίνουιτς, την Οξφόρδη και το Ουίνδσορ.

Όλα μέσα στην τιμή, για να γνωρίζετε εξαρχής το κόστος από την Αθήνα.

Ενδεικτικά:

  • Ένα ταξίδι σε μια από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Επιλέγουμε να μην αφήνουμε πολλές ελεύθερες μέρες για μείωση κόστους, αλλά να έχουμε ένα γεμάτο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να γνωρίσουμε σε βάθος τα μυστικά της πόλης.
  • Πανοραμική περιήγηση της πόλης του Λονδίνου.
  • Είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο και ξενάγηση.
  • Επίσκεψη στο βασιλικό Ουίνδσορ και είσοδος στο παλάτι (έξοδα ατομικά).
  • Ημερήσια εκδρομή στην Οξφόρδη με είσοδο στο μουσείο Ashmolean.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Γκρίνουιτς με είσοδο στο Εθνικό Ναυτικό μουσείο και κρουαζιέρα στον Τάμεση.
  • Περιπατητική περιήγηση στο Νότινγκ Χιλ για να αισθανθούμε όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιού Γκραντ, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Chinatown & Covent Garden

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ (ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Η ταξιδιωτική μας ομάδα, θα συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για την πτήση μας με προορισμό το πανέμορφο και σαγηνευτικό Λονδίνο. Κατά την άφιξή μας θα απολαύσουμε μια πανοραμική περιήγηση στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία μαζί της. Το Λονδίνο, η πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μια πόλη του 21ου αιώνα με ιστορία που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή. Στο κέντρο του βρίσκονται, η Tower Bridge, τα επιβλητικά κτήρια του Κοινοβουλίου, το Buckingham Palace, ο εμβληματικός πύργος του ρολογιού, γνωστός ως «Big Ben» και το Αβαείο του Γουέστμινστερ, ο τόπος στέψης των Βρετανών μοναρχών. Πέρα από τον ποταμό Τάμεση, ο τροχός παρατήρησης London Eye προσφέρει πανοραμική θέα στο πολιτιστικό συγκρότημα South Bank και σε ολόκληρη την πόλη. Η μέρα μας ολοκληρώνεται με την μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ - ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ & ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, θα επισκευτούμε το εμβληματικό Βρετανικό Μουσείο όπου και θα ξεναγηθούμε  από τοπικό διπλωματούχο ξεναγό στα σημαντικότερα εκθέματα, ένα μουσείο αφιερωμένο στην ανθρώπινη ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό, που βρίσκεται στην περιοχή Bloomsbury του Λονδίνου. Η μόνιμη συλλογή του με οκτώ εκατομμύρια έργα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, καθώς καταγράφει την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού από τις απαρχές του μέχρι σήμερα, με πολλά σπουδαία ευρήματα. Εδώ βρίσκονται και τα μάρμαρα του Παρθενώνα, εκεί όπου μας υποδέχονται οι Καρυάτιδές μας.  Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια μοναδική κρουαζιέρα στον Τάμεση (έξοδα ατομικά και για όσους έχουν κάνει κράτηση από την Αθήνα), με θέα σε όλα τα σπουδαία αξιοθέατα της πόλης, θα περάσουμε κάτω από τη διάσημη Γέφυρα του Λονδίνου και θα καταλήξουμε στο υπέροχο χωριό του Γκρίνουιτς, στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Εκεί θα επισκεφτούμε το εντυπωσιακό Βασιλικό Πάρκο του Γκρίνουιτς και το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο (επίσκεψη – είσοδος δωρεάν) που βρίσκονται σε μέρος Μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, μέρος των Βασιλικών Μουσείων του Γκρίνουιτς, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το Βασιλικό Αστεροσκοπείο,  το Cutty Sark, το διάσημο ιστορικό ιστιοφόρο και το ταχύτερο της εποχής του, αλλά  και το Σπίτι της Βασίλισσας, μουσείο πλέον σημαντικών έργων τέχνης. Το Γκρίνουιτς είναι επίσης διάσημο για την πολύ χαρακτηριστική αγορά του, που άνοιξε το 1737, με περισσότερους από πενήντα πάγκους τροφίμων και εκθεμάτων χειροτεχνίας.

Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – ΟΥΙΝΔΣΟΡ – ΟΞΦΟΡΔΗ & ΜΟΥΣΕΙΟ ASHMOLEAN – ΛΟΝΔΙΝΟ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Ουίνδσορ στην αγγλική κομητεία του Μπερκσάιρ.  Στενά συνδεδεμένο με την αγγλική και τη διάδοχη βρετανική βασιλική οικογένεια, ενσωματώνει σχεδόν μια χιλιετία αρχιτεκτονικής ιστορίας. Θα επισκεφτούμε το διάσημο κάστρο του (έξοδα ατομικά και για όσους έχουν κάνει κράτηση από την Αθήνα),  το οποίο   θεωρείται το μεγαλύτερο της Ευρώπης και αποτελεί ένα κόσμημα. Ταυτόχρονα, είναι ένα από τα πολυπληθέστερα του κόσμου, αφού πάνω από πεντακόσιοι άνθρωποι ζουν εκεί.
Επόμενος σταθμός μας η Οξφόρδη, στην κεντρική νότια Αγγλία. Το διάσημο πανεπιστήμιό της ιδρύθηκε τον 12ο αιώνα. Η αρχιτεκτονική των τριάντα οχτώ κολεγίων στο μεσαιωνικό κέντρο της πόλης οδήγησε τον ποιητή Μάθιου Άρνολντ να της δώσει το παρατσούκλι «City of Dreaming Spires» (πόλη των ονειροπόλων). Το University College και το Magdalen College βρίσκονται έξω από τη High Street, η οποία εκτείνεται από τον Πύργο Carfax (με θέα στην πόλη) μέχρι τον Βοτανικό Κήπο στον ποταμό Cherwell.
Στην Οξφόρδη θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τέχνης και Αρχαιολογίας Ashmolean (επίσκεψη – είσοδος δωρεάν) στην οδό Beaumont, το πρώτο δημόσιο μουσείο της Βρετανίας και το δεύτερο πιο σημαντικό μουσείο στην Αγγλία μετά το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Το πρώτο του κτίριο ανεγέρθηκε το 1678-1683.
Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ (ΝOΤΙΝΓΚ ΧΙΛ – PICCADILLY CIRCUS – TRAFALGAR SQUARE – CHINATOWN – COVENT GARDEN)

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να περιηγηθούμε με τα πόδια και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (έξοδα εισιτηρίων ατομικά) στην καρδιά του Λονδίνου. Θα ξεκινήσουμε από το Νότινγκ Χιλ για να αισθανθούμε όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιού Γκραντ, και με τη χρήση των ΜΜΜ θα μεταφερθούμε Piccadilly Circus, και από εκεί με τα ποδιά θα περάσουμε από τη Trafalgar Square, μία από τις πιο κεντρικές πλατείες του Λονδίνου, όπου δεσπόζει η στήλη του Νέλσον, θα συνεχίσουμε περνώντας από την Chinatown & θα καταλήξουμε στο  Covent Garden. Το απόγευμά είναι ελεύθερο. Όσες μέρες κι αν μείνει κανείς στο Λονδίνο δεν θα είναι ποτέ αρκετές. Η πόλη έχει τόσα πολλά πράγματα να δει κανείς, που πραγματικά δεν φτάνει μία φορά. Είτε επιλέξετε να βρεθείτε στο West End, την περιοχή που είναι συνώνυμη του θεάτρου, της διασκέδασης και της κουλτούρας, είτε σε κάποιο από τα ατελείωτα μουσεία - εδώ βρίσκεται το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, αλλά και το μουσείο κέρινων Μαντάμ Τισό, είτε κάνετε μια βόλτα στο Hyde Park ή στο Soho, το βέβαιο είναι ότι θα μείνετε γοητευμένοι από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

5η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ – πτήση για ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Κάπου εδώ το ταξίδι μας στην πολύχρωμη αυτή μητρόπολη του κόσμου φτάνει στο τέλος του. Έχοντας δει τα πιο αντιπροσωπευτικά μέρη της, αναχωρούμε με τις αποσκευές μας γεμάτες αναμνήσεις. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

6ήμερο πρόγραμμα

Για όσους επιλέξουν να παρατείνουν το ταξίδι τους με μία επιπλέον διανυκτέρευση, θα έχουν μία ελεύθερη ημέρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Στα μουσεία που αναφέρονται στο πρόγραμμα, που περιλαμβάνεται η είσοδος δεν γίνεται εσωτερικά ξενάγηση εκτός του Βρετανικού μουσείου που έχουμε τοπικό διπλωματούχο ξεναγό.
  • Σε ορισμένα κάστρα, ναούς και μουσεία η διαθεσιμότητα επίσκεψης από το κοινό και το ωράριο λειτουργίας ενδέχεται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση, λόγω έκτακτων τοπικών εκδηλώσεων, τελετουργιών κ.λπ. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόγραμμα θα διαμορφώνεται, εφόσον είναι εφικτό.
  • Στα μουσεία ενδέχεται να μην είναι επισκέψιμα κάποια εκθέματα και δεν δίνεται καμμία ενημέρωση από αυτά εκ των προτέρων.
  • Το κάστρο του Ουίνδσορ λειτουργεί κανονικά σαν παλάτι και πολλές φορές κλείνει ξαφνικά, τελευταία στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Σε μία τέτοια περίπτωση θα επιστραφεί το ποσό της εισόδου με την επιστροφή σας στην Ελλάδα.
  • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων στο Λονδίνο είναι αρκετά μικρά συγκριτικά με άλλες χώρες.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 300 €
Twin Room 1039 € 300 €
Triple Room 1039 € 300 €
Single Room 1589 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1434 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1039 € 300 €
Twin Room 1039 € 300 €
Triple Room 1039 € 300 €
Single Room 1589 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1434 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1229 € 300 €
Twin Room 1229 € 300 €
Triple Room 1229 € 300 €
Single Room 1994 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1059 € 300 €
Twin Room 1059 € 300 €
Triple Room 1059 € 300 €
Single Room 1674 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 999 € 300 €
Twin Room 999 € 300 €
Triple Room 999 € 300 €
Single Room 1539 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1149 € 300 €
Twin Room 1149 € 300 €
Triple Room 1149 € 300 €
Single Room 1809 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1069 € 300 €
Twin Room 1069 € 300 €
Triple Room 1069 € 300 €
Single Room 1649 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 999 € 300 €
Twin Room 999 € 300 €
Triple Room 999 € 300 €
Single Room 1519 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1409 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1069 € 300 €
Twin Room 1069 € 300 €
Triple Room 1069 € 300 €
Single Room 1649 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1145 € 300 €
Twin Room 1145 € 300 €
Triple Room 1145 € 300 €
Single Room 1795 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1145 € 300 €
Twin Room 1145 € 300 €
Triple Room 1145 € 300 €
Single Room 1795 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 999 € 300 €
Twin Room 999 € 300 €
Triple Room 999 € 300 €
Single Room 1519 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1145 € 300 €
Twin Room 1145 € 300 €
Triple Room 1145 € 300 €
Single Room 1795 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1069 € 300 €
Twin Room 1069 € 300 €
Triple Room 1069 € 300 €
Single Room 1649 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1409 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1409 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1069 € 300 €
Twin Room 1069 € 300 €
Triple Room 1069 € 300 €
Single Room 1649 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 939 € 300 €
Twin Room 939 € 300 €
Triple Room 939 € 300 €
Single Room 1409 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1069 € 300 €
Twin Room 1069 € 300 €
Triple Room 1069 € 300 €
Single Room 1649 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1584 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1189 € 300 €
Twin Room 1189 € 300 €
Triple Room 1189 € 300 €
Single Room 1739 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1584 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1189 € 300 €
Twin Room 1189 € 300 €
Triple Room 1189 € 300 €
Single Room 1739 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1209 € 300 €
Twin Room 1209 € 300 €
Triple Room 1209 € 300 €
Single Room 1824 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1379 € 300 €
Twin Room 1379 € 300 €
Triple Room 1379 € 300 €
Single Room 2144 € 300 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 300 €
Twin Room 1299 € 300 €
Triple Room 1299 € 300 €
Single Room 1959 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1149 € 300 €
Twin Room 1149 € 300 €
Triple Room 1149 € 300 €
Single Room 1689 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1149 € 300 €
Twin Room 1149 € 300 €
Triple Room 1149 € 300 €
Single Room 1669 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 300 €
Twin Room 1219 € 300 €
Triple Room 1219 € 300 €
Single Room 1799 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 300 €
Twin Room 1219 € 300 €
Triple Room 1219 € 300 €
Single Room 1799 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1559 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1295 € 300 €
Twin Room 1295 € 300 €
Triple Room 1295 € 300 €
Single Room 1945 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1295 € 300 €
Twin Room 1295 € 300 €
Triple Room 1295 € 300 €
Single Room 1945 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1295 € 300 €
Twin Room 1295 € 300 €
Triple Room 1295 € 300 €
Single Room 1945 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1149 € 300 €
Twin Room 1149 € 300 €
Triple Room 1149 € 300 €
Single Room 1669 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1559 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 300 €
Twin Room 1219 € 300 €
Triple Room 1219 € 300 €
Single Room 1799 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 300 €
Twin Room 1219 € 300 €
Triple Room 1219 € 300 €
Single Room 1799 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1559 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 300 €
Twin Room 1219 € 300 €
Triple Room 1219 € 300 €
Single Room 1799 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1089 € 300 €
Twin Room 1089 € 300 €
Triple Room 1089 € 300 €
Single Room 1559 € 300 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1539 € 0 €
Twin Room 1539 € 0 €
Triple Room 1539 € 0 €
Single Room 2089 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1934 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1539 € 0 €
Twin Room 1539 € 0 €
Triple Room 1539 € 0 €
Single Room 2089 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1934 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1729 € 0 €
Twin Room 1729 € 0 €
Triple Room 1729 € 0 €
Single Room 2494 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1559 € 0 €
Twin Room 1559 € 0 €
Triple Room 1559 € 0 €
Single Room 2174 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 2039 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1649 € 0 €
Twin Room 1649 € 0 €
Triple Room 1649 € 0 €
Single Room 2309 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 2019 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1909 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1645 € 0 €
Twin Room 1645 € 0 €
Triple Room 1645 € 0 €
Single Room 2295 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1645 € 0 €
Twin Room 1645 € 0 €
Triple Room 1645 € 0 €
Single Room 2295 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 0 €
Twin Room 1499 € 0 €
Triple Room 1499 € 0 €
Single Room 2019 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1645 € 0 €
Twin Room 1645 € 0 €
Triple Room 1645 € 0 €
Single Room 2295 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1909 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1909 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1439 € 0 €
Twin Room 1439 € 0 €
Triple Room 1439 € 0 €
Single Room 1909 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1569 € 0 €
Twin Room 1569 € 0 €
Triple Room 1569 € 0 €
Single Room 2149 € 0 €
Extras

+ Κρουαζιέρα στον Τάμεση :  15 €

+ Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ :  33 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

02/05/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

07/05/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

02/05/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

06/05/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

03/05/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

08/05/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

03/05/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

07/05/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

21/06/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

26/06/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

21/06/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

25/06/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

06/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

10/072024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

06/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

11/07/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

22/07/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

21/07/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

27/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

31/07/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

27/07/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

01/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

15/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

16/08/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

20/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

16/08/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

21/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

21/08/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

26/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

21/08/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

25/08/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

12/09/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

17/09/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

12/09/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

16/09/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

04/10/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

09/10/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

6ημερο πρόγραμμα με 5 διανυκτερεύσεις,

μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Λονδίνο

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

GQ 700

04/10/2024

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

10:25

12:20

GQ 701

08/10/2024

ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

13:20

18:50

5ημερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Το πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Sky Express.
  • 1 χειραποσκευή 8 κιλών και 1 βαλίτσα 20 κιλών το άτομο.
  • 4 ή 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Holiday Inn Kensington 4* ή εφάμιλλο.
  • Μεταφορές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό στο Βρετανικό μουσείο.
  • Έλληνας αρχηγός στο Λονδίνο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 300€

Εξτρά πακέτο εισόδων για προκράτηση και προπληρωμή από την Αθήνα:

  • Κρουαζιέρα στον Τάμεση 15€ το άτομο.
  • Είσοδος στο κάστρο Ουίνδσορ 33€ το άτομο.

Σημείωση: Για όσους δεν κλείσουν το πακέτο από την Αθήνα, μπορούν επί τόπου να βγάλουν τα εισιτήριά τους εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και είναι εντός χρόνου ξενάγησης σε περίπτωση που υπάρχει αναμονή, ειδάλλως έχουν ελεύθερο χρόνο στα σημεία που θα τους υποδείξει ο συνοδός του γραφείου. Ο αρχηγός ακολουθεί το υπόλοιπο γκρουπ.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

* Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Συνήθως τα ταξιδιωτικά προγράμματα σε μία μητροπολιτική πρωτεύουσα της Ευρώπης είναι καταδικασμένα να τα μεταχειρίζονται οι διοργανωτές σαν city break. Τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν μία ξενάγηση με τοπικό ελληνόφωνο συνοδό, που μετά την ξενάγηση αποχωρεί και δεν ξανασυναντά το γκρουπ, και αυτό παρουσιάζεται ως «ταξίδι». Εμείς στο Versus Travel κάνουμε ακριβώς το αντίθετο!

Το Λονδίνο του Versus Travel είναι οργανωμένο όχι σαν ένα απλό city break αλλά σαν ολιγοήμερη εκδρομή-εμπειρία! Με Έλληνα αρχηγό που είναι συνεχώς μαζί σας. Με περιήγηση στο Λονδίνο, είσοδο στο Βρετανικό Μουσείο και ξενάγηση από τοπικό ξεναγό, αλλά και με αξέχαστες ημερήσιες εκδρομές σε περιοχές διαμάντια του Λονδίνου και των περιχώρων του, όπως το Νότινγκ Χιλ, το Γκρίνουιτς, την Οξφόρδη και το Ουίνδσορ.

Όλα μέσα στην τιμή, για να γνωρίζετε εξαρχής το κόστος από την Αθήνα.

Ενδεικτικά:

  • Ένα ταξίδι σε μια από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Επιλέγουμε να μην αφήνουμε πολλές ελεύθερες μέρες για μείωση κόστους, αλλά να έχουμε ένα γεμάτο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να γνωρίσουμε σε βάθος τα μυστικά της πόλης.
  • Πανοραμική περιήγηση της πόλης του Λονδίνου.
  • Είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο και ξενάγηση.
  • Επίσκεψη στο βασιλικό Ουίνδσορ και είσοδος στο παλάτι (έξοδα ατομικά).
  • Ημερήσια εκδρομή στην Οξφόρδη με είσοδο στο μουσείο Ashmolean.
  • Ημερήσια εκδρομή στο Γκρίνουιτς με είσοδο στο Εθνικό Ναυτικό μουσείο και κρουαζιέρα στον Τάμεση.
  • Περιπατητική περιήγηση στο Νότινγκ Χιλ για να αισθανθούμε όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Χιού Γκραντ, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Chinatown & Covent Garden

Highlights

  • Θαυμάστε τη μόνιμη συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, τη μεγαλύτερη στον κόσμο με οκτώ εκατομμύρια έργα.
  • Απολαύστε μια μοναδική κρουαζιέρα στον Τάμεση, με θέα σε όλα τα σπουδαία αξιοθέατα της πόλης.
  • Νιώστε κι εσείς… βέροι Βρετανοί πίνοντας ένα αυθεντικό «cream tea» με συνοδεία γλυκισμάτων, μία συνήθεια που κρατάει αιώνες.
  • Περπατήστε στον ελεύθερο χρόνο σας στα υπέροχα πάρκα της πόλης, όπως το Hyde Park κλπ.
  • Περιπλανηθείτε στα δρομάκια και στη χαρακτηριστική αγορά του υπέροχου χωριού του Γκρίνουιτς.
  • Δοκιμάστε γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο αλλά και τα περίφημα βρετανικά πιάτα fish & chips και πίτα του βοσκού.
  • Ανεβείτε στο εμβληματικό London Eye, τη διάσημη ρόδα του Λονδίνου, και απολαύστε τη μοναδική θέα που προσφέρει.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ένα ταξίδι σε μια από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου χωρίς προαιρετικές εκδρομές.
  • Είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο και ξενάγηση.
  • Απευθείας πτήσεις με Skyexpress

 

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024
  • Καλοκαίρι 2024
  • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Αναχωρήσεις

02/05, 03/05, 21/06, 06/07, 17/07, 27/07, 10/08, 16/08, 21/08, 12/09, 04/10



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info