fb

Δομινικανή Δημοκρατία - Πούντα Κάνα - Σάντο Ντομίνγκο και με το Εθνικό Πάρκο Los Haitises | 11.08.2024

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1399€

Περιγραφή

Η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μια χώρα που βρίσκεται στο νησί της Ισπανιόλας στις Μεγάλες Αντίλλες της Καραϊβικής. Κατέχει τα πέντε όγδοα του νησιού, το οποίο μοιράζεται με την Αϊτή, κάνοντας την Ισπανιόλα ένα από τα δύο νησιά της Καραϊβικής των οποίων το έδαφος μοιράζεται σε δύο κυρίαρχα κράτη. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησιωτικό κράτος στις Αντίλλες μετά την Κούβα.

Οι ιθαγενείς Ταΐνο κατοικούσαν στην Ισπανιόλα πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων και την είχαν χωρίσει σε πέντε βασίλεια. Οι Ταΐνο είχαν μεταναστεύσει προς τα βόρεια με τα χρόνια και κατοικούσαν διάφορα νησιά της περιοχής. Οι Ταΐνο είχαν θεμελιώσει έναν ανεπτυγμένο αγροτικό και κυνηγετικό πολιτισμό και βρίσκονταν στην πορεία επίτευξης ενός οργανωμένου πολιτισμού. Ο Χριστόφορος Κολόμβος εξερεύνησε και διεκδίκησε το νησί για την Ισπανία στο πρώτο του ταξίδι στην Αμερική, το 1492.

Άγιος Δομίνικος:  Η πόλη του Αγίου Δομίνικου είναι η πρωτεύουσα του νησιού και μια από τις παλαιότερες πόλεις της Καραϊβικής. Στο ιστορικό της κέντρο υπάρχουν κτήρια που χρονολογούνται από το 1500 μ.Χ., μεταξύ των οποίων και ο Καθεδρικός Ναός, ο πρώτος που χτίστηκε στο Νέο Κόσμο. Απολαύστε τον καφέ σας στην Πλάζα Ντε Εσπάνια και μια ξενάγηση στο παλάτι "Alcazar de Colon" που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο.

Πούντα Κάνα:  Η πιο τουριστική πλευρά του Άγιου Δομίνικου, με ξενοδοχεία στη σειρά, μπροστά στις κατάλευκες, πνιγμένες στους κοκκοφοίνικες παραλίες του Ατλαντικού. Στις παραλίες Πούντα Κάνα και Μπάβαρο η άμμος με φόντο τους κοκκοφοίνικες μοιάζει να γλιστράει μέσα σε μια λιμνοθάλασσα που προστατεύεται από υφάλους και αποτελεί ιδανική τοποθεσία για κολύμπι και θαλάσσια σπορ.

Εθνικό πάρκο Los Haitises: Το Εθνικό Πάρκο Los Haitises, που καλύπτει μια έκταση 1.600 km² (618 τετραγωνικά μίλια), είναι ένα από τα κοσμήματα του συστήματος εθνικών πάρκων της Δομινικανής Δημοκρατίας. Το Los Haitises -που μεταφράζεται ως "λοφώδης γη" στη γλώσσα Taino- προσελκύει πολυάριθμους επισκέπτες που έρχονται εδώ με βάρκα για να δουν τη μαγευτική σειρά από βραχώδεις σχηματισμούς ύψους 30 μέτρων που εξέχουν από το νερό. Το πάρκο διαθέτει επίσης εκτεταμένα μαγκρόβια κατά μήκος του κόλπου του, ο οποίος είναι διάσπαρτος με κολπίσκους που φιλοξενούν πολλαπλές αποικίες πουλιών, καθώς και μια σειρά σπηλαίων που είναι γνωστά για τον υψηλότερο αριθμό πετρογλυφικών και εικονογραφημάτων στη χώρα.

Πολλά είδη πτηνών που απειλούνται με εξαφάνιση ζουν εδώ, όπως το γεράκι Ridgway's Hawk, το Hispaniolan Piculet, τον Hispaniolan Woodpecker, το Hispaniolan Emerald, καθώς και πελεκάνοι, φρεγάτες, ερωδιοί  και πολλά άλλα μεγαλοπρεπή πουλιά. Το Los Haitises καλλιεργεί επίσης ένα από τα λίγα εναπομείναντα τροπικά δάση που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως τοποθεσία γυρισμάτων για την ταινία Jurassic Park. Πεζοπορήστε στο τροπικό δάσος του για να δείτε τη χλωρίδα από κοντά ή κάντε καγιάκ κατά μήκος του πλούσιου μαγγροβιόμορφου συστήματός του, όπου τις περισσότερες φορές θα δείτε δελφίνια και μανάτες.

Τα μαγγρόβια είναι μαγικά δάση όπου ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φύσης. Βρίσκονται ανάμεσα στη σύνδεση μεταξύ ξηράς και θάλασσας και μεταξύ φύσης και ανθρώπου. Τα δάση μαγγρόβιων θρέφουν τις εκβολές των ποταμών μας και τροφοδοτούν τις οικονομίες μας που βασίζονται στη φύση.

Στο Εθνικό Πάρκο Los Haitises, κοντά στη Sabana de la Mar, υπάρχουν 98 km2 μαγκρόβιων δασών.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας. Άφιξη στην πρωτεύουσα Σάντο Ντομίνγκο (Άγιος Δομίνικος) και άμεση εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σάντο Ντομίνγκο – Πούντα Κάνα

Πρωινό και χρόνος να γνωρίσετε την πόλη . Το Σάντο Ντομίνγκο (ή Σάντο Ντομίνγκο δε Γκουσμάν), είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η θέση της πόλης είναι στην Καραϊβική Θάλασσα, στo στόμιο του ποταμού Οσάμα. Ιδρύθηκε από τον Βαρθολομαίο Κολόμβο το 1496 και ήταν η πρώτη έδρα της αποικιακής αυτοκρατορικής Ισπανίας στον Νέο Κόσμο. Όλοι οι ιθαγενείς δολοφονήθηκαν σε λίγες δεκαετίες. Είναι, επίσης, ο παλαιότερος ευρωπαϊκός οικισμός στην Αμερική που κατοικείται συνεχώς. Ο Άγιος Δομίνικος αναφέρεται και ως «πύλη στην Καραϊβική». Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης από τον δικτάτορα Ραφαέλ Τρουχίγιο, η πόλη είχε την ονομασία Ciudad Trujillo (από το 1930 ως το 1961).
Είναι ένα κολάζ από κουλτούρες, μία ζωντανή παλλόμενη πόλη κι ένα ζωντανό μουσείο, με τα πρώτα στοιχεία του Νέου Κόσμου διάσπαρτα στους πετρόχτιστους δρόμους της παλιάς πόλης (Ζόνα Κολονιάλ).

Η παλιά πόλη του Σάντο Ντομίνγκο έχει έντονο ισπανικό αποικιοκρατικό χαρακτήρα και τη γοητεία μιας άλλης εποχής. Το 1990 ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.
Τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία είναι ο παλαιότερος Καθεδρικός Ναός στην αμερικανική ήπειρο, το Αλκαζάρ ντε Κολόν – το σπίτι του γιου του Χριστόφορου Κολόμβου, Νιέγκο – όπου θα δείτε τον πολυτελή τρόπο ζωής των αποικιακών χρόνων και το Λα Αταραζάνα, το οποίο χτίστηκε για να φιλοξενήσει τις Τελωνειακές Αρχές του 14ου αι.

Επίσης τον πενταώροφο φάρο Columbus Lighthouse, όπου βρίσκεται το λείψανο του Κολόμβου, τις Λος Τρες Όχος, τις τρεις φυσικές πηγές που βρίσκονται σε υπόγειες σπηλιές που περιβάλλονται από τροπικούς κήπους, και το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της αμερικανικής περιόδου (Universidad Autonoma de Santo Domingo) το οποίο ιδρύθηκε το 1538.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Αρχαιολογικό και Ανθρωπολογικό Μουσείο των Δομινικανών, με τη μεγαλύτερη συλλογή του είδους σε ολόκληρη την Καραϊβική, το Λαογραφικό Μουσείο Τόμας Μορέλ, το Μουσείο Καπνού, αλλά και τα νεοκλασικά σπίτια στη Σαν Πέδρο ντε Μακορίς. Αφού περιπλανηθείτε στα σοκάκια του Σάντο Νομίνγκο, λικνιστείτε στους ρυθμούς της μερένγκε και πιείτε κοκτέιλ από ρούμι, θα έχετε καλύψει τα «βασικά» της πρωτεύουσας και θα είστε έτοιμοι για να ανακαλύψετε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου.
Μεταφορά στο all inclusive ξενοδοχείο μας στην παραλία Πούντα Κάνα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πούντα Κάνα: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Κρουαζιέρα στο νησί Σαονά (ενδεικτική τιμή 120 ευρώ το άτομο)

Αναχώρηση για το ψαροχώρι Bayahibe μέσω μιας γραφικής διαδρομής, απ’ όπου αναχωρούν τα καραβάκια για το νησί Σαόνα. Το νησί βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Δομινικανής Δημοκρατίας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της και ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας.

Αποτελεί μέρος του Parque Nacional del Este που εκτείνεται σε 110 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ως μέρος ενός εθνικού πάρκου, διατηρεί τα χαρακτηριστικά ενός τροπικού παραδείσου: αφθονία και εξωτική βλάστηση, μεγάλη ποικιλία ζώων, χιλιόμετρα παρθένων παραλιών με λευκή άμμο και καθαρά νερά. Δεδομένης της κατάστασής του ως φυσικού πάρκου, αυτό το μέρος προστατεύεται επίσημα και ως εκ τούτου δεν διαθέτει κτίρια στην ακτογραμμή του, κάτι που σας επιτρέπει να απολαύσετε την παρθένα φύση και να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το κύριο τουριστικό αξιοθέατο του νησιού είναι τα τοπία και η φύση του, όπως η μεγαλύτερη φυσική πισίνα στον κόσμο που βρίσκεται στη μέση της θάλασσας, 400 μέτρα από την ακτή. Ένα τέλειο μέρος για βουτιά και μπάνιο, καθώς το βάθος φτάνει μόλις το ένα μέτρο.
Θα έχετε τη δυνατότητα για snorkeling -κολύμβηση με αναπνευστήρα- πάνω από ένα βυθισμένο ναυάγιο και να εξερευνήστε τον συναρπαστικό υποβρύχιο κόσμο στα κρυστάλλινα νερά.

Επίσκεψη στην παραλία Flamingo, γνωστή για την εκπληκτική λευκή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά  στο τοπικό ψαροχώρι, για να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα καθώς είναι το μοναδικό χωριό του νησιού.

Θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε ένα τοπικό εστιατόριο μπροστά στην εκπληκτική θάλασσα της Καραϊβικής. Θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο Καταφύγιο Θαλάσσιων Χελωνών και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στην Πούντα Κάνα.

4η – 5η ημέρα: Πούντα Κάνα

Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσουμε τις all inclusive παροχές και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, αλλά και την ίδια την παραλία. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πούντα Κάνα: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ Εκδρομή στο Εθνικό Πάρκο Los Haitises(ενδεικτική τιμή 120 ευρώ το άτομο)

Αναχώρηση για μια εκδρομή στο εθνικό πάρκο. Πρώτος σταθμός το  χωριό Sabana de La Mar για να γνωρίσετε  την τοπική κουλτούρα.

Στη συνέχεια φθάνουμε στο εντυπωσιακό Εθνικό Πάρκο Los Haitises, ένα μαγικό και ιερό μέρος που έχει γίνει  σκηνικό για πολλές ταινίες, όπως το «Jurassic Park» και κάποτε κατοικήθηκε από την αυτόχθονα φυλή των  Tainos.

Με  ιδιωτικό σκάφος θα  επισκεφθείτε  τις σπηλιές του πάρκου, όπου θα βυθιστείτε στο σκοτάδι και τη δροσιά των βράχων, ανακαλύπτοντας τον γεωλογικό πλούτο της περιοχής και παρατηρώντας την εντυπωσιακή ποικιλία πετρωμάτων, σταλακτιτών και σταλαγμιτών. Κατεβείτε από το σκάφος για να μπείτε μέσα σε διάφορες σπηλιές και να θαυμάσετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και τη φυσική ομορφιά που κατέχουν.

Τα μαγκρόβια αποτελούν επίσης το επίκεντρο του πάρκου, καθώς αυτά τα οικοσυστήματα είναι ζωτικής σημασίας για τη θαλάσσια και παράκτια ζωή. Με καγιάκ ή βαρκάδα μέσα από τα μαγκρόβια, μπορείτε να δείτε  την ομορφιά αυτών των δέντρων και τη ζωή που υποστηρίζουν. Ο ξεναγός θα σας εξηγήσει επίσης και θα σας δείξει την τοπική άγρια ζωή, συμπεριλαμβανομένων καταπληκτικών πουλιών. Αυτή η μοναδική, διατηρημένη περιοχή με εκπληκτική θέα θα σας συναρπάσει. Γεύμα στο μοναδικό οικολογικό καταφύγιο που βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η – 8η ημέρα: Πούντα Κάνα

Ημέρες ελεύθερες για να χαλαρώσουμε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και στην παραλία. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Πούντα Κάνα – Σάντο Ντομίνγκο – πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο στο Σάντο Ντομίνγκο για την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

10η – 11η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Άφιξη την 10η μέρα και αργότερα το βράδυ πτήση για Αθήνα. Άφιξη ξημερώματα 11ης μέρας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Μια (1) διανυκτέρευση στο Σάντο Ντομίνγκο στο ξενοδοχείο Hodelpa Nicolás de Ovando 4* με πρωινό.
  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις στην παραλία Πούντα Κάνα στο ξενοδοχείο Occidental Punta Cana 4*  all inclusive (πρωινό-γεύμα-δείπνο-ποτά) ή παρόμοιο.
  • Μεταφορές με κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Τοπικός  αγγλόφωνος αντιπρόσωπος
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

Δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 790€
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

UX 1088

11/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

03:05

06:10

UX 089

11/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ

15:35

18:10

UX 088

19/08/2024

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ – ΜΑΔΡΙΤΗ

20:50

11:00+1

UX 1087

20/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

21:45

02:15+1

11 ΜΕΡΕΣ / 8 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00, ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 800 €.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 790 €
Twin Room 1399 € 790 €
Triple Room 1399 € 790 €
Single Room 2149 € 790 €

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Ιδιωτικό ταξίδι στη Δομ. Δημοκρατία, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Μια (1) διανυκτέρευση στο Σάντο Ντομίνγκο στο ξενοδοχείο Hodelpa Nicolás de Ovando 4* με πρωινό.
  • Επτά (7) διανυκτερεύσεις στην παραλία Πούντα Κάνα στο ξενοδοχείο Occidental Punta Cana 4*  all inclusive (πρωινό-γεύμα-δείπνο-ποτά) ή παρόμοιο.

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

11/8

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info