fb

11ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Βαρκελώνη-Καζαμπλάνκα-Λας Πάλμας-Τενερίφη-Φουντσάλ-Μάλαγα-Αλικάντε-Βαρκελώνη

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 749€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στη Δυτική Μεσόγειο, στη Βαρκελώνη, στην Καζαμπλάνκα, στα Κανάρια Νησιά (Τενερίφη, Λας Πάλμας) και στη Μαδέρα (Φουντσάλ), στην Κόστα ντελ Σολ (Μάλαγα) και στο Αλικάντε.

1η ΗΜΕΡΑ: Βαρκελώνη (αναχώρηση στις 18:00)

Αναχώρηση από το λιμάνι της Βαρκελώνης. Η πρωτεύουσα της Καταλωνίας, και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, είναι μια μεγάλη μεσογειακή μητρόπολη, με έντονη πολιτισμική ζωή, δεκάδες αξιοθέατα και προσωπικότητα που κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη γνωριμία.

3η ΗΜΕΡΑ: Καζαμπλάνκα (Μαρόκο) (Άφιξη 07:00 - Αναχώρηση 18:00)

Πρωινή άφιξη στο λιμάνι της Καζαμπλάνκα. Πέρα από τις πλούσιες ιστορικές καταβολές της, η πόλη πέρασε για πάντα στο Πάνθεον των απανταχού σινεφίλ χάρη στη μυθική πλέον ταινία "Καζαμπλάνκα" (1942), με το θρυλικό ζευγάρι των Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Είναι ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της Αφρικής.

5η ΗΜΕΡΑ: Λας Πάλμας (Ισπανία) (Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 18:00)

Με πληθυσμό πάνω από 380.000 κατοίκων, η Λας Πάλμας είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πόλη που δεν βρίσκεται πάνω στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

6η ΗΜΕΡΑ: Τενερίφη (Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 16:00)

Η Τενερίφη είναι το πολυπληθέστερο νησί των Καναρίων Νήσων, και η Σάντα Κρουθ είναι η πρωτεύουσα του συμπλέγματος, μαζί με την Λας Πάλμας. Νησί φτιαγμένο από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η Τενερίφη διαθέτει και την υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας, το όρος Τέιδε· για αιώνες μάλιστα οι ναυτικοί που αντίκρυζαν το Τέιδε από μακριά το ταύτιζαν με την κορυφή της χαμένης Ατλαντίδας...

7η ΗΜΕΡΑ: Φουντσάλ (Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 16:00)

Το νησί της Μαδέρα είναι ένας αληθινός κήπος στον Ατλαντικό. Στην πρωτεύουσα Φουντσάλ θα δει κανείς τον Τροπικό Κήπο, με εκατοντάδες εξωτικά λουλούδια και άνθη που δεν φύονται πουθενά αλλού στον κόσμο. Μια δημοφιλής δραστηριότητα για τους επισκέπτες της Φουντσάλ είναι η κατάβαση του λόφου Μόντε με τα παραδοσιακά τόμπογκαν, τα ψάθινα καλάθια που κατεβαίνουν τον λόφο καθώς τα σπρώχνουν δύο "οδηγοί" (καρέιρος).

9η ΗΜΕΡΑ: Μάλαγα (Άφιξη 07:00 - Αναχώρηση 17:00)

Η τουριστική ανάπτυξη της περίφημης πλέον Κόστα ντελ Σολ (Ακτή του Ήλιου) της Ανδαλουσίας ξεκίνησε πριν κάποιες δεκαετίες από την πόλη της Μάλαγα, τη μεγαλύτερη στην ακτογραμμή της Ανδαλουσίας και σπουδαίο θέρετρο αλλά και πολιτιστικό κέντρο.

10η ΗΜΕΡΑ: Αλικάντε (Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 15:00)

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης περιφέρειας της Βαλένθια, το Αλικάντε είναι από τους τοπ τουριστικούς προορισμούς στην Ισπανία. Η πόλη φέρει πολλούς επίσημους τίτλους που της αποδόθηκαν κατά καιρούς από τους βασιλείς της Ισπανίας. Ανάμεσά τους και ο τίτλος «Λαμπρότατη, Πιστή και πάντα Ηρωική πόλη του Αλικάντε».

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Μία πλωτή πολιτεία που μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 άτομα! Αυτό είναι το Norwegian Spirit, το κρουαζιερόπλοιο που θα μας ταξιδέψει σ' αυτή την κρουαζιέρα. Ανακαινισμένο πλήρως το 2017, το πλοίο προσφέρει πολλές δυνατότητες διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης, με 4 εξωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, πλούσιο παιδότοπο, 12 μπαρ και loung, καζίνο καθώς και spa & Fitness centre.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ
 

Νοέμβριος: 22

Δεκέμβριος 13

 

2019

Ιανουάριος 3, 24

Φεβρουάριος 14

Μαρ 7 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Βαρκελώνη, Καζαμπλάνκα, Λας Πάλμας, Τενερίφη, Φουντσάλ (Μαδέρα), Μάλαγα, Αλικάντε, Βαρκελώνη

Αναχωρήσεις: Νοε 22 | Δεκ 13 | Ιαν 3, 24 | Φεβ 14 | Μαρ 7 

Κρουαζιερόπλοιο: Norwegian Spirit – NORWEGIAN CRUISE LINE

Χάρτης Ταξιδιού 11ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Βαρκελώνη-Καζαμπλάνκα-Λας Πάλμας-Τενερίφη-Φουντσάλ-Μάλαγα-Αλικάντε-Βαρκελώνη

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info