fb

Μια νύχτα κάτω από τα αστέρια, στην έρημο του Ουάντι Ραμ

Απόλυτος θρίαμβος της φύσης και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, το κοκκινόμαυρο αμμώδες «κάδρο» του Ουάντι Ραμ αποτελεί το πλέον συγκλονιστικό και συγχρόνως εύκολα προσβάσιμο πεδίο για όσους επιθυμούν να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια στην έρημο!

Ένα μυστηριώδες σύμπλεγμα βράχων, διαβρωμένων από τον αέρα και πολιορκημένων από την άμμο, αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη, όπως μάγεψε και τον Λόρενς της Αραβίας. Έτσι ζούσαν απομονωμένοι οι Βεδουίνοι σε μεγάλες τέντες φτιαγμένες από κατσικίσιο μαλλί.

Εδώ θα ζήσουμε και εμείς την απόλυτη εμπειρία της διανυκτέρευσης στην έρημο. Το δείπνο μας, από μόνο του μια εμπειρία, αφού το φαγητό μας έχει σιγοψηθεί κάτω από το έδαφος.

Μακριά από τα φώτα της πόλης τα αστέρια είναι ακόμα περισσότερα και ο γαλαξίας γίνεται πλέον ορατός. Από το ηλιοβασίλεμα μέχρι το ξημέρωμα ζούμε μια ονειρική κατάσταση, με τα άστρα να αιχμαλωτίζουν το βλέμμα και τη σκέψη μας. Μετά το θέαμα του ουρανού, η απόλυτη ησυχία της νύχτας, οι καμήλες που βόσκουν σιωπηλά λίγο πιο πέρα, το σκηνικό της Bεδουίνικης τέντας και η απεραντοσύνη της ερήμου θα κλείσουν την αυλαία αυτής της ιδιαίτερης βραδιάς.

Dreams come true: Τη μοναδική αυτή εμπειρία θα ζήσουμε την 4η ημέρα του προγράμματός μας.